Domaće televizije pripremile su raznovrstan program, evo što vas očekuje

Ilustracija Foto:Pixabay

Kako se ove godine doček ne može tradicionalno slaviti u većem krugu ljudi, vani na otvorenom i slično zbog pandemije, televizije su pripremile prigodan novogodišnji program koji će gledatelje zabaviti dugo u noć.

Najveći glazbeni i filmski hitovi na Nova TV-u

Novogodišnja emisija ‘I godina Nova 2021.’ donosi najveće glazbene i filmske hitove. Uz glazbenike kao što su Petar Grašo, Novi fosili, Jasmin Stavros, Maja Šuput, Jelena Rozga i Danijela Martinović, gledatelje će zabaviti i skečevi briljantne glumačke ekipe koja se okuplja u najpoznatijem TV baru u Hrvatskoj.

Prvi dan Nove godine rezerviran je za filmske hitove, a počinje TV premijerom drame ‘Obiteljska borba’, slijedi ‘Nije zlato sve što sja’ i ‘Dome, pakleni dome’.

Nagrađivani filmovi na Doma TV-u

Odličan filmski program očekuje gledatelje i na Doma TV-u gdje će se prikazivati pet nagrađivanih filmova, a program započinje dramom ‘Ljepotica i zvijer’, slijedi akcijska komedija ‘Cura na zadatku’ i ‘Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana’ te američki filmski klasik  ‘Zameo ih vjetar’ i triler ‘Psi od slame’.



Prvi dan 2021. godine prikazivat će se akcijski film ‘Power Rangers’, blockbuster ‘Air Force One’ i triler ‘Otok Shutter’.

Koncerti na Prvom programu Hrvatske televizije

Nakon 20 sati na programu je humanitarno zvjezdano izdanje kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’ te slijedi posebna emisija ‘A strane – novogodišnje izdanje’. Iza ponoći počinje glazbeni program s premijernom snimkom koncerta Severine s njezine posljednje Magic Tour turneje iz zagrebačke Arene.

Sutradan, 1. siječnja, prikazuje se musical ‘La La Land’ od 16:55 sati, a u 20:10 prva novogodišnja emisija ‘5.com s Danijelom’, slijedi južnokorejski film ‘Parazit’.

Filmski klasici na drugom programu Hrvatske televizije

Bogat filmski program počinje u 13:25 sati filmom ‘Obitelj von Trapp: Život ispunjen glazbom’, onda je u 16:45 sati ‘Naši i vaši – specijal novogodišnja epizoda Doček’. Od 20 sati kreće filmski maraton animiranim filmom ‘Shrek’, onda slijedi hrvatski klasik ‘Tko pjeva, zlo ne misli’, biografska crna komedija ‘Vuk s Wall Streeta’, komedija ‘Glup i gluplji 2’ te film ‘Niti vidim niti čujem’.

Na Novu godinu prikazuje se film ‘Goonies’, fantastike/musical ‘Willy Wonka i tvornica čokolade’, potom prva epizoda dokumentarne serije ‘Utočište – Priče o opstanku u Alpama’.

U kasnom terminu su dvije epizode serije ‘Zla krv’ te krimić ‘Mala ubojstva Agathe Christie: Ubojstva na rasprodaji’.

Filmska večer na trećem programu Hrvatske televizije

Novogodišnji program počinje u 21:05 sati kada je na rasporedu znanstveno-fantastistični film ‘Istrebljivač’ (Blade Runner), pa slijede film fantazije ‘Panov labirint’ i ‘Plavi baršun’.

Na Novu godinu od 20:05 sati prikazuje se klasik ‘Lawrence od Arabije’, a potom hrvatski film ‘Bakonja fra Brne’.

‘Dobra strana 2020.’ na RTL-u

Od 20 sati prikazivat će se emisija ‘Dobra strana 2020.’ koju uređuje i vodi Jelena Pajić. Cilj je emisije pokazati da je godina koju su obilježili koronavirus i razorni potres u Zagrebu imala i svoje lijepe, tople trenutke. Potom slijedi filmski spektakl ‘Robin Hood’, piše Tportal.hr. 

Komentari