Dikan napadnut u Splitu: ‘Prvi put u životu sram me što sam rođen u mom predivnom Splitu’

Foto: Boris Kovačev/Cropix

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan putem društvene mreže u nedjelju navečer je otkrio kako je napadnut u Splitu. Navodi kako se napad dogodio zbog zagrebačkih tablica na njegovom automobilu, a napao ga je, prema njegovim riječima, mladić s bijelom majicom i ntpisom Hajduka u trajektnoj luci nakon što se vratio s otoka i htio krenuti put Zagreba.

U objavi je detaljno opisao kako je izgledao napad na njega, a otkrio je i da je mladić pljuvao po njegovom automobilu, dok ga je on ‘fino počastio’ psovkama, piše Dnevno.hr.

“Dogodilo se danas u mom rodnom gradu Splitu! Sramota! Iskrcam se mirno s trajekta i krenem autom prema autoputu za Zagreb! Najednom na šofer šajbi s vanjske strane ugledam mladog na nulu ošišanog “orangutana” koji tuče šakama, pljuje i dere se na mene: “Marš piz*o zagrebačka u Zagreb – i još jednom gad pljune u staklo… itd itd. sve gadnije !

Naravno na bijeloj i pohabanoj majici, sa prsne strane, piše mu ogromnim slovima H A J D U K. E tu se budaletina zaje*e, jer je slučajno naišao na Splićanina s blagim iskustvom i okusom ulice u mladosti, možda čak i većom od primjerka splitskog orangutana “od kolina”?? Nije bilo druge, već izađoh van iz auta bez i primisli da je divljak navalio na mene samo zbog zagrebačke tablice na mom na mom autu!?? Jadno !?



Na profinjenom splitskom dijalektu, tj. na jeziku koji orangutan jedino razumije, poslah ga u sočno u “PI*KU MATERINU” !? Zabezeknut, orangutan je pognute glave otišao i dalje sa HAJDUKOM na prsima!? Priznajem: Prvi put u životu sram me je što sam rođen u mom predivnom Splitu !

Hajduk bi zbog svoje časti i ponosa, a i radi Splita, trebao zabraniti svim valjda “torcida orangutanima”, da nose i time sramote, majicu sa njegovim slavom ispisanim imenom ! Oprosti im Splite !?” napisao je Radeljak na Facebooku.

 

Komentari