Dikan napadnut u Splitu: ‘Prvi put u životu sram me što sam rođen u mom predivnom Splitu’

Foto: Boris Kovačev/Cropix

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan putem društvene mreže u nedjelju navečer je otkrio kako je napadnut u Splitu. Navodi kako se napad dogodio zbog zagrebačkih tablica na njegovom automobilu, a napao ga je, prema njegovim riječima, mladić s bijelom majicom i ntpisom Hajduka u trajektnoj luci nakon što se vratio s otoka i htio krenuti put Zagreba.

U objavi je detaljno opisao kako je izgledao napad na njega, a otkrio je i da je mladić pljuvao po njegovom automobilu, dok ga je on ‘fino počastio’ psovkama, piše Dnevno.hr.

“Dogodilo se danas u mom rodnom gradu Splitu! Sramota! Iskrcam se mirno s trajekta i krenem autom prema autoputu za Zagreb! Najednom na šofer šajbi s vanjske strane ugledam mladog na nulu ošišanog “orangutana” koji tuče šakama, pljuje i dere se na mene: “Marš piz*o zagrebačka u Zagreb – i još jednom gad pljune u staklo… itd itd. sve gadnije !

Naravno na bijeloj i pohabanoj majici, sa prsne strane, piše mu ogromnim slovima H A J D U K. E tu se budaletina zaje*e, jer je slučajno naišao na Splićanina s blagim iskustvom i okusom ulice u mladosti, možda čak i većom od primjerka splitskog orangutana “od kolina”?? Nije bilo druge, već izađoh van iz auta bez i primisli da je divljak navalio na mene samo zbog zagrebačke tablice na mom na mom autu!?? Jadno !?Na profinjenom splitskom dijalektu, tj. na jeziku koji orangutan jedino razumije, poslah ga u sočno u “PI*KU MATERINU” !? Zabezeknut, orangutan je pognute glave otišao i dalje sa HAJDUKOM na prsima!? Priznajem: Prvi put u životu sram me je što sam rođen u mom predivnom Splitu !

Hajduk bi zbog svoje časti i ponosa, a i radi Splita, trebao zabraniti svim valjda “torcida orangutanima”, da nose i time sramote, majicu sa njegovim slavom ispisanim imenom ! Oprosti im Splite !?” napisao je Radeljak na Facebooku.

 

Komentari