Deset znakova da ste s tipom koji kronično strahuje od vezivanja

pixabay

Ako upoznate muškarca koji ima dugu povijest kratkih veza, ako izbjegava razgovor o vašem odnosu ili ne cijeni vaše vrijeme vjerojatno ne želi biti u vezi.

Nije tajna da se neki muškarci boje vezivanja i dugotrajnih veza. Da se ovakav muškarac ne bi dogodio vama, obratite pozornost na ovih deset stvari:

1. Ima dugu povijest kratkih veza

Ta lista intenzivnih i kratkih veza podugačka je, a odgovor na pitanje “zašto?” spreman. Sigurno ste čuli neki od sljedećih odgovora: nisam pronašao onu pravu, zbog posla, nisam bio spreman smiriti se…


2. Uporan je dok vas ne osvoji

Ovaj tip neće se smiriti dok vas ne osvoji. Možda i nećete biti toliko zainteresirani, ali njegova upornost natjerat će vas da stanete i razmislite. Ovo može biti jedan od prvih znakova da imate posla s “playerom” ali i ne mora značiti. Budite na oprezu.

3. Brzo mu sve dosadi

Jednom kad vas je napokon osvojio, pridobio vašu svekoliku pažnju i apsolutnu posvećenost, više mu niste zanimljivi. Odjednom osjećate kako se povlači i udaljuje bez jasnog razloga. Jedan je uzrok tome – ovom tipu sve brzo dosadi u životu, pa tako i ljubavni odnosi i on definitivno nije spreman na svakodnevne uspone i padove koje veza nosi.

4. Prevrtljiv je

Jedan dan vas obožava, druga dva se ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, a ako i odgovori poprilično je hladan? Sve to popraćeno je velikim isprikama zbog obaveza doma ili na poslu.

5. Ne cijeni vaše vrijeme i želje

On je taj koji želi odlučivati i planirati vaše zajedničko vrijeme, a vi se uglavnom prilagođavate.

6. Vole veze na daljinu

Bliskost je za ovakve tipove prijetnja i obično se viđaju s ljudima koji žive u takvim okolnostima u kojima se nemoguće vezati, kao npr. onima koji žive daleko.

7. Izbjegava razgovor o vašem odnosu

Kad poželite razgovarati o vašem odnosu, pokušat će se izvući iz tog razgovora, okrećući na šalu da vam to još nije potrebno.

8. Pronalazi isprike

Kada ih suočite s manjkom predanosti i posvećenosti te izravno upitate zašto se boji veze obično će vam reći da su njihove ženske polovice krive. Bile su previše zahtjevne, plačljive, ljubomorne… Da, ima i takvih žena, ali sigurno nisu sve takve.

9. Odmjerava svaku ženu

I žena voli pogledati lijepu i zgodnu ženu, ali ako pored sebe imate muškarca koji ne može ne pogledati gotovo svaku ženu, u problemu ste. Njegov pogled je fokusiran na sve žene u blizini i neće se libiti gledati u njih bez obzira što ste vi kraj njega.

10. Nabija vam osjećaj krivnje

Kada ne zadovoljite nemoguće, počet će s izvlačenjem vaših mana i nabijanjem osjećaja krivnje. Zapamtite samo da se to u normalnim vezama i odnosima ne radi i da vi doista niste za ništa krivi. Nemojte se previše preispitivati i okrivljavati, pustite ga da ide dalje kako bi i vi mogli učiniti isto, piše 24sata.


Komentari