BRITANSKA JAVNOST NA NOGAMA Intervju Harryja i Mehgan izazvao žestoke reakcije ‘Bacili su bombu na kraljevsku obitelj, ovo je gruba uvreda za britanski narod’

wikipedia

Intervju princa Harryja i Meghan Markel, koji su dali Oprah Winfrey, izazvao je žestoke reakcije britanske javnosti. Šokantne tvrdnje komentirali su poznavatelji monarhije. 

Autor knjige ‘Diana: Closely Guarded Secret’ Robert Jobson rekao je kako je ovo bila predstava od početka do kraja.

“Bacili su bombu na kraljevsku obitelj i pokazali veliko nepoštovanje prema našoj zemlji. Oboje su iznijeli ozbiljne i uznemirujuće optužbe znajući da im monarhija ne može uzvratiti udarac. Napali su instituciju. To nije bio showbiz, već gruba uvreda za britanski narod”, tvrdi za Daily Mail.

Dodao je kako su optužili kraljevsku obitelj za rasizam, ali nisu naveli konkretna imena. “Nisam siguran da vjerujem u to što su izrekli u intervjuu”.



Urednik u Daily Mirroru Russell Myers navodi kako pojedine elemente onoga što su rekli treba shvatiti ozbiljno.

“Meghan je bila mlada, ranjiva žena i neke stvari kroz koje je prošla uistinu su uznemiravajuće i na njih treba reagirati. Kad se kraljica probudi i pročita taj intervju, bit će apsolutno shrvana. Popljuvali su gotovo svakog člana kraljevske obitelji”.

Autorica knjige ‘Harry: Conversations with the Prince’ Angela Levin smatra da će Harry požaliti što je pristao dati ovakav intervju. “Ni on ni Meghan očito nemaju nikakvu emocionalnu inteligenciju”.

Nakon intervjua, britanski gledatelji zatražili su da se Harryju i Meghan oduzmu kraljevske titule, tj. čin vojvode i vojvotkinje.

Njihov intervju komentirao je i poznati TV voditelj Piers Morgan.

“Izdali su kraljicu, apsolutno sramotan potez! Ovakve podle, destruktivne i samodopadne gluposti očekivao sam od Meghan Markle, ali šokira činjenica što je Harry dopustio da se ruše njegova obitelj i monarhija. Harry kao da želi da Amerika i ostatak svijeta mrze i njegovu obitelj, i monarhiju i njegovu zemlju”, napisao je na Twitteru.

Komentari