Braća Harry i William zaboravili na nesuglasice na jedan dan

Screenshot: Twitter

Princ Harry i princ William pojavili su se zajedno na ceremoniji koja je bila posvećena njihovoj majci, pokojnoj princezi Diani na njezin 60. rođendan.

Prinčevi Harry i William stavili su na stranu prijašnje razmirice kako bi odali počast svojoj pokojnoj majci, princezi Diani.

Naime, braća su se pojavila u Sunken Gardenu kraj palače Kensington na otkrivanju statue posvećene Diani na njezin 60. rođendan. William i Harry prošetali skupa pričajući i čineći se dobro raspoloženi, a onda su maknuli prekrivač s kipa koji je prikazuje njihovu majku i koji je izradio Ian Rank-Broadley.

Statua se nalazi u vrtu u kojem je posađeno 4.000 vrsta cvijeća omiljenog Diani. Iako je ranije bilo planirano da će biti priređena velika svečana ceremonija, na kraju je sve ispao privatan događaj i nije se pojavila ni Williamova supruga Kate Middleton. Neki su to opravdali pandemijom koronavirusa dok dio britanskih medija tvrde da je razlog loš odnos braće i jer je to htio Harry kako bi nadzirao izvještavanje medija, piše Dnevnik.hr


Komentari