Boris Rogoznica rasplakao fanove objavom nakon razvoda

Twitter

Dok Doris Pinčić Rogoznica nakon razvoda objavljuje vesele fotke, njen odnedavno bivši suprug Boris na Instagramu je objavio snimku u malo tužnijem tonu, a njegova je objava, sudeći po komentarima, duboko dirnula njegove pratitelje.

Boris je snimio i objavio emotivnu izvedbu Grašine pjesme Nisam više ja sa njom.

U komentarima je dobio veliku podršku, a mnogi su mu pisali da ih je njegova izvedba pjesme rasplakala.

 



View this post on Instagram

 

Poštovani novi pratitelji, koji ste me zapratili u jakom velikom broju ovih zadnjih par dana, DOBRODOŠLI na moj profil! Na njemu necete doziviti vrijedanje, omalovazavanje, psovke, uvrede i sl. Ako vam je kojim slucajem do toga, nalazite se na krivom mjestu. Ima pregršt adresa na kojima cete biti rado primljeni, kao hejteri koji nabijaju klikove, gubeci svoje dragocijeno vrijeme – nekome donosite finu zaradu od “clickbaita” “I to je ok, i legitimno”. Ako zelite svoj zivot provesti mrzeci sve oko sebe ukljucujuci i sebe, samo dajte. Ali ne ovdje!!! Na mom profilu (koji je od danas ponovno otvoren za javnost) vrijede drugacija pravila kao i u mom privatnom okruženju, pa vas molim da to postujete. A to su pristojno ponasanje i izrazavanje. Moja strast je glazba, nesebicno je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uzivati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom sto im mogu pruziti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato cu na svom profilu pretezito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje ? Nadam se da ce vecina ipak pronaci nesto korisno za sebe, sto ce im uljepsati dan i podici vibraciju. Takoder Vam nudim mogucnost da narucite glazbenu zelju za neku svoju blisku osobu, te je obradujete prilikom rodendana ili sl. Cim budem u mogucnosti rado cu vam snimiti i poslati cestitku koju mozete objaviti ili poslati direktno toj osobi. Jos jednom, DOBRODOŠLI ❤ uživajte u današnjoj izvedbi moje omiljene Grašine pjesme i javite mi dojmove?

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Uz snimku je ipak dodao vedriji opis. Pozdravio je brojne nove pratitelje, a uz napomenu “obavezno pročitati”, napisao je što mogu očekivati na njegovom profilu.

“Poštovani novi pratitelji, koji ste me zapratili u jakom velikom broju ovih zadnjih par dana, DOBRODOŠLI na moj profil! Na njemu nećete doživjeti vrijeđanje, omalovažavanje, psovke, uvrede i sl. Ako vam je kojim slučajem do toga, nalazite se na krivom mjestu. Ima pregršt adresa na kojima ćete biti rado primljeni, kao hejteri koji nabijaju klikove, gubeći svoje dragocjeno vrijeme – nekome donosite finu zaradu od clickbaita I to je ok, i legitimno. Ako želite svoj život provesti mrzeći sve oko sebe uključujući i sebe, samo dajte. Ali ne ovdje!!!” napisao je odrješito.

U nastavku je napomenuo da od svojih pratitelja očekuje pristojno ponašanje i izražavanje te otkrio što planira objavljivati.

“Moja strast je glazba, nesebično je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uživati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom što im mogu pružiti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato ću na svom profilu pretežito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje”, zaključio je.

Komentari