Boris je Doris za rođendan dao knjigu ‘Kako izmijeniti muža’: Neka ti je sa srećom, 300 strana

Instagram

Kada je Doris Pinčić Rogoznica (31) slavila rođendan prošle godine, sada uskoro bivši suprug Boris Rogoznica (30) pohvalio se kako joj je poklonio priručnik za obitelj iz Međugorja. ‘Kako izmijeniti muža’ pisalo je na uvezanoj skripti.

“Za koji dan joj je rođendan, ali nisam mogao više čekati. Doris, neka ti je sa srećom. Samo 300 stranica”, napisao je na svom Instagram profilu glazbenik krajem kolovoza 2019. godine. Svojoj supruzi tada je poslao i virtualnu pusu uz osmijeh.

Boris Rogoznica rasplakao fanove objavom nakon razvoda


Dok su mu jedni prijatelji komentirali da je poklon genijalan, drugi su pisali da je to sve ‘Sizifov posao’.

“Čitala sam. Knjiga je dobra i poučna, ali jako teška za današnje vrijeme. Govori o vrijednosti obitelji, poštivanju, mnogo ljubavi i odricanja na malo teži način. Dobar poklon”, napisala je Borisu jedna pratiteljica.

Doris je pozirala s priručnikom za obitelj u vrtu, ne skidajući osmijeh s lica. Kasnije su otkrili kako su knjigu nabavili od poznanika. Ipak glumica i voditeljica se knjigom nije pohvalila na svom profilu društvene mreže, a čini se i kako im nije baš pomogla…

Doris Pinčić stala na kraj nagađanjima o razvodu: Više ništa nemamo za reći o tome

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili”, rekli su.

Doris i Boris su 11. lipnja javnosti potvrdili da je njihovom braku došao kraj, pišu 24sata.

Komentari