Bojana Gregorić Vejzović: Ljetna minica savršena za isticanje vretenastih nogu

Pixabay

Bojana Gregorić Vejzović na kazališnoj je turneji u sklopu koje je posjetila Novi Sad. I ondje su temperature prave ljetne pa je glumica u skladu s time birala outfit u kojem je pozirala za fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Lagano, kratko i prozračno ovih je dana imperativ kada biramo odjeću jer sunce je baš zapeklo i vrhunac je toplinskog vala. Ove vruće dane Bojana Gregorić Vejzović provodi u Novom Sadu gdje je na poslovnom putu, a glumica je našla malo slobodnog vremena i za šetnju gradom.

Prelijepe vizure grada Bojana je željela ovjekovječiti fotografijom te je jednu snimila ispred crkve Imena Marijinog koja dominira centrom Novog Sada i jedna je od najprepoznatiljivijih građevina u tom gradu.

Novosadskim vrućinama Bojana je “prkosila” ljetnom odjevnom kombinacijom sastavljenom od suknje mini kroja s lepršavim volanima i sašivenom od laganog materijala nalik tilu. Šarenu minicu svijetlih boja Bojana je spojila s jednostavnom bijelom majicom s lepršavim rukavima i V izrezom dok je dolje nosila sandale u svijetloj žuto-smeđoj nijansi s visokom potpeticom i debljim đonom, model nalik onom kakav se nosio sedamdesetih godina prošlog stoljeća.



Kratka suknja i visoke sandale savršeno su naglasile vitke, lijepo građene noge prelijepe glumice koja svoje vretenaste mišiće zahvaljuje i baletu koji je plesala prije nego što je postala glumica.

Ženstvenom i mladenačkom stajlingu 49-godišnja umjetnica dodala je još ružičastu torbicu sa zlatnim lancem, zlatnu ogrlicu, okrugle naušnice i sunčane naočale koje su ovih dana neophodne, piše Zadovoljna.hr

Komentari