Bivša zaposlenica pošte uhićena zbog prostitucije, pazite što su sve pronašli u pretresu njezinog stana

Policija u Bosni i Hercegovini uhitila je 16 osoba u raciji provedenoj u okolici Bijeljine, među kojima je i jedna srbijanska starleta, a pritom je zaplijenjeno najmanje deset pištolja te kokain, objavljeno je u četvrtak.

Policijska uprava iz Bijeljine potvrdila je kako su njeni pripadnici proveli raciju u jednoj vikendici u okolici tog grada u sjeveroistočnoj Bosni. Operacije je izvedena u suradnji s policijama Srbije i Slovenije, a uhićeno je 15 muškaraca te jedna ženska osoba. Potvrđeno je kako je u pitanju Tijana Maksimović (28) iz Rume u Srbiji, koja se na estradi predstavlja imenom “Tijana Iphone”.

Policija ih sumnjiči za kaznena djela nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i prostituciju.

Tijekom prestresa stana policajci su pronašli deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancirna prsluka te oko deset tisuća eura u različitim valutama.

Mediji u BiH navode kako je Maksimović pod istragom zbog navođenja na prostituciju, a uz nju su bile privedene još tri djevojke iz Srbije.

View this post on Instagram

@butik_jelovac ❤️

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Inače, Tijana je upala u žižu srpske javnosti nakon brojnih pojavljivanjima u opskurnim reality emisijama, a svojevremeno je bila i na platnoj listi – Pošte Srbije. Ona je tvrdila da nikada nije tamo radila, da čak i nema račun u banci, piše Jutarnji list.

Komentari