Ava Karabatić želi u Sabor. Otkrila je kako joj glasi novi slogan

instagram

Čini se kako se Ava Karabatić sprema ponovo pokušati otisnuti u političke vode. Kako soji u njezinoj objavi na Instagramu, Ava skuplja potpise za desetu izbornu jedinicu u Splitu.

Novi slogan joj je ‘fer igra’

Nedavno je na društvenim mrežama napisala kako je za vrijeme predsjedničkih izbora prolazila najteži period u svom životu, od razvoda roditelja do burnog prekida duže veze.

“Ovaj put slogan nije ‘sve ću vas zadovoljiti’ već sam odabrala ‘fer igra’, u životu uvijek igram fer bez maske na licu, zato sam i pobjeđivala u reality formatima, nisam imala taktiku i bila sam svoja. Ako netko misli da bi moj ulazak u sabor bio reality program neka se zapita zar već sad nije reality, i zar nemaju dovoljno dvorskih luda. Ja sam jako temperamentna osoba, Dalmatinka sam i znam jako povisiti ton kada treba, mrzim nepravdu. Od mene možete očekivati da ću se žestoko boriti za ljudska prava, pa makar me morali prisilno izvoditi iz sabornice. Znati ću udariti šakom od stol i ono najvažnije ‘nikog se ne bojim i nemam dlake na jeziku’, napisala je Ava Karabatić na Instagramu.

Podsjetimo, Ava Karabatić se kandidirala i za predsjednicu Republike Hrvatske a potrebne potpise za kandidaturu skupljala je u sex shopu. Slogan joj je bio ‘sve ću vas zadovoljiti’, a obećala je i svaki dan fanovima i biračima slati golišave slike.

Hoće li joj ovaj put uspjeti?!



“Glasajte za mene na parlamentarnim izborima 5.7, da bih uopće mogla biti na listi trebam skupit potpise za kandidaturu u x.izbornoj jedinici. Svi koji ste iz Splita, Hvara, Brača, Solina do Dubrovnika, napišite mi poruku u DM.(I naravno ako ste punoljetni)”, Napisala je Ava.

Komentari