Angelina Jolie na rubu živaca, Brad Pitt uporno radi ovo

Instagram

Mediji kao da se ne mogu usuglasiti oko ljubavnog života Brada Pitta. S jedne strane se piše o tome kako su on i Jennifer Aniston samo dobri prijatelji i kako su informacije o tome da planiraju posvojiti dijete, a kamoli da je Jen trudna, lažne.

S druge strane, najnovije informacije prema kojima Jennifer ne skida zaručnički prsten koji joj je Brad darovao još u 90-ima, govore da između njih ipak jesu prisutne neke emocije.

Cijeloj priči svakako ne pripomaže Bradovo često druženje s mlađahnom glumicom Aliajom Shawkat, a niti najnovija naslovnica tabloida New Weekly koja je obišla svijet na kojoj Brad drži novorođenče.

 



View this post on Instagram

 

Follow my page about @labrador_vids ❤ . . . . . #angelinajolievoight #AngelinaJolie #bellahadid #naomi #fashion #halloween #metgala #irinashayk #love #томхарди #marylinmonroe #hercai

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Svi su u prvi mah pomislili kako je Brad dobio dijete s Aliajom ili nekom drugom mladom ljubavnicom, da bi svi u konačnici zaključili kako je lako moguće da se radi o Bradovim starim fotografija kada je u rukama nosio kćerkicu Shiloh koju je dobio s Angelinom Jolie.

No, u jednom su svi mediji suglasni, a to je da je Angelina Jolie na rubu živaca zbog Brada. Naime, prema najnovijim informacijama Brad je ranije spomenutu Shiloh upoznao s Aliajom, na što je Angelina momentalno poludjela jer mu brani da njihovu djecu upoznaje s njegovim novim ljubavnicama.

Već mu je ranije dala do znanja da je ljuta zbog toga što je njihovu djecu upoznao s Jennifer Aniston te je čak odlučila odvesti Jen na sud. Kako između Angeline i Brada još traje brakorazvodna parnica, Angie je navodno htjela Jen dovući na sud, kako bi ju odvjetnici izrešetali.

Svrha tog postupka bi bila dobiti što veći uvid u Bradov odnos s djecom, stvari koje je eventualno pričao Jennifer o Angelini, ali i uvid u njegov ljubavni život i je li uz Angelinu viđao i druge žene.

Dakle, Angelina je Bradu lijepo objasnila ne samo da joj smeta što njihovu djecu upoznaje s drugim ženama, već i da će ovo iskoristiti protiv njega na sudu, a kada je čula da je isto učinio i s Aliajom gotovo da je doživjela slom živaca.

K tome je Angelina još prije 10 godina navodno Bradu zabranila da snima ljubavne scene s ikim osim s njom pa ne čudi da ju napisi o tome kako je tako brzo krenuo dalje nakon raspada njihovog braka toliko izluđuju.

Pogotovo joj ide na živce Alia za koju je navodno rekla kako nije neka ljepotica, s čime se i mi moramo složiti. Alia je divna, ali daleko je od ljepote kakvom se može pohvaliti Angelina Jolie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Komentari