Andrej Plenković i Ante Sanader se smijali tijekom nastupa Mladena Grdovića na Prokurativama

SCREENSHOT - Hrt

Grdović je nastup odradio profesionalno i zaradio gromoglasan pljesak, unatoč skandalima koji su ga pratili na posljednjih nekoliko gaža.

Sinoć je na Prokurativama održano veliko finale Splitskog festivala, na kojem je s pjesmom Vilo moja sva u bilom nastupio i Mladen Grdović.

Kamere su za vrijeme Grdovićevog nastupa uhvatile Andreja Plenkovića i Antu Sanadera kako se podrugljivo smijulje iz publike, iako za to nisu imali nekog očitog razloga.

Grdović je nastup odradio profesionalno i zaradio gromoglasan pljesak, unatoč skandalima koji su ga pratili na posljednjih nekoliko gaža, piše Index Magazin.



Podsjetimo, u finalnoj večeri festivala Melodije Istre i Kvarnera u Rijeci Mladen Grdović se nije mogao popeti na pozornicu, a kamoli otpjevati Od Istre do Prevlake te je, nakon što je festival već završio, doteturao pred pozornicu i upitao: “Jesam li pobijedio?”.

Grdović  je krajem svibnja također pao usred nastupa u Sloveniji, a nedavno se pisalo i o incidentu prije njegovog nastupa na zagrebačkom Bundeku.

Komentari