Aleksandar Stanković obrušio se na Vidović Krišto, otkrio i koliku plaću prima na HRT-u

Twitter

Voditelj emisije ‘Nedjeljom u 2’ Aleksandar Stanković reagirao je na izjave saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto, koja ga je, kako tvrdi, nekoliko puta napala. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

“U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna.

Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.



Dakle, 1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.

2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u. Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k***! To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima”, poručio je Stanković.

 

Komentari