Aca Lukas: Ne bih volio da moja djeca uzimaju narkotike

Foto: Instagram

Djeca Ace Lukasa rijetko kada se pojavljuju u javnosti jer ne žele biti dio estradnog svijeta, no srpski pjevač ih je, ipak, u jednoj televizijskoj emisiji spomenuo otkrivši kojim putem ne bi volio da krenu.

‘Ne bih volio da moja djeca uzimaju narkotike, samo to. Mogu se oženiti i osam puta ako hoće. Ne znam što je u tome loše. Samo da se ne drogiraju. Puno je lošije oženiti se jednom i ostati do kraja života u tom lošem braku, nego se razvesti’, kaže Aca Lukas za K1.

Nakon što je priznao koje greške ne želi da ponove njegova djeca, otkrio je kako na njih i dalje ima utjecaja.

‘Na svoju djecu mogu prenijeti stavove’, dodao je pjevač.



Lukas je tijekom 2002. godine bio na odvikavanju od droge u jednoj švicarskoj bolnici gdje mu je u posjetu došao samo jedan estradni kolega – Džej Ramadanovski.

‘Mnogi znaju da sam bio na odvikavanju od droge. Bio sam smješten u jednoj bolnici u Švicarskoj, dobro pamtim i danas taj period života. Ne zaboravljaju se te stvari tako lako. To je objekt koji je bio na glasu, svi koji su se tamo odlazili liječiti većinom su uspjeli pobijediti ovaj porok.

Ta bolnica je jako skupa jer je u pitanju akutna psihijatrija, koja ima odjeljenje za odvikavanje. Tamo je ležao i bivši nogometaš Diego Armando Maradona. To sam tamo saznao sasvim slučajno. Nikada ne bih mogao pretpostaviti tako nešto’, prisjetio se Aca u emisiji ‘Šok-tok’.

Komentari