Goran Špaleta nakon osvojenog drugog mjesta: ‘Svi su mi išli podjednako na živce’

Foto: Instagram

Miljenik žena Goran Špaleta osvojio je drugo mjesto u ‘Survivoru’, a nakon što su mu se dojmovi slegli, otkrio je koliko je zadovoljan sa svojim plasmanom te kako je djevojka Petra reagirala na njegovo pojavljivanje u showu.

‘Nisam previše razmišljao o tome koliko ću ostati. Naravno, cilj mi je bio ostati do samoga kraja. Iako sam po prirodi borac i volim se takmičiti i pobjeđivati, ovo je jedna od rijetkih situacija kada mi ni najmanje nije krivo što nisam pobijedio. Iskustvo boravka u Survivoru i ostanka do samoga kraja mi je zapravo pobjeda sama za sebe.

Drago mi je da je finale bilo individualno natjecanje jer u tom slučaju sam odlučuješ o svojoj sudbini i da je pobijedila Nevena Blanuša koja se pokazala kao jedna od najjačih karika u našem plemenu”, ispričao je Goran za Dnevnik.hr

Iako su, prema mišljenju većine natjecatelja, međuljudski odnosi u plemenu bili gotovo idealni, Špaleta je, u šali, ispričao da su ga svi živcirali.



‘Kako bi rekao Rubi, svi su mi išli podjednako na živce. Šalim se naravno, teško je očekivati da će 10 različitih osoba s različitim znanjima, sposobnostima i osobinama te životnim iskustvom funkcionirati i živjeti više od dva mjeseca bez ijedne razmirice. Ali sve u svemu bilo je puno bolje od očekivanog. Svi smo imali puno razumijevanja jedni za druge i slagali smo se više nego dobro’, rekao je Zadranin.

Fitness trener dva je mjeseca boravio u Dominikanskoj Republici gdje nije imao kontakt s vanjskim svijetom. Otkrio je da je njegovoj obitelji i djevojci Petri odluka da sudjeluje u ‘Survivoru’ ispočetka bila nejasna.

‘Nikome zapravo nije bilo jasno zašto odlazim u Survivor i što mi to treba u životu, ali na kraju i djevojci i obitelji je drago da sam bio. Nije lako biti odvojen i bez ikakvog kontakta s ljudima koje volite tako dugo vrijeme, ali donio sam odluku da idem u Survivor, znao sam što me čeka, kakvi su uvjeti tako da sam bio spreman na to’, rekao je.

Goran Špaleta smatra da je 25-godišnja Nevena Blanuša zaslužila pobjedu, a osim nje favoriti su mu bili Tomislav Rubinjoni i Nika Rakić.

Komentari