U tijeku prijave za besplatnu online radionicu “Glumci glumcima” za mlade do 25 godina

Besplatna online radionica “Glumci glumcima”, koju u okviru projekta Kulturnjak.hr vode Ivica Pucar i Ana-Marija Bokor Vrdoljak održat će se 20. i 22. listopada s početkom u 10 sati preko aplikacije Zoom za polaznike do 25 godina starosti.

Radionica je namijenjena djeci i mladima, svima koji žele naučiti više o krovnim glumačkim/umjetničkim organizacijama i koje benifite članstvo u istima donosi.

Prema najavi na prvoj radionici voditelji glumci govorit će o ulozi Hrvatskog društva dramskih umjetnika, načinima na koji svaki član može utjecati na kvalitetu rada krovne organizacije, prilikama i mogućnostima koje HDDU nudi svojim članovima. Radionica će donijeti primjere rada glumačkih udruženja iz Amerike i Belgije, prenosi Glas Istre.

Na drugoj radionici bit će riječi o radu u Međunarodnoj federaciji glumaca, edukacijama koje Europska udruženja nude svim glumcima.



– Za Hrvatsku, kao članicu Europske Unije, međunarodna aktivnost HDDU-a i hrvatskog glumišta postaje ključna u svrhu očuvanja i stjecanja umjetničkih, radnih, socijalnih, ekonomskih i etičkih prava umjetnika u izvedbenoj umjetnosti i audiovizualnoj industriji u okviru svjetske krovne organizacije glumačkih strukovnih udruženja, ističe se u najavi. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca

https://forms.office.com/r/ag6UcbHMpF.B

Komentari