Prvoklasna ljubavna priča koja ostavlja bez daha Susan Elizabeth Phillips – ‘Zapleši sa mnom’

Kad joj život zada udarce, mlada udovica Tess Hartsong pobjegne na planinu Runaway. Tess se nada da će u gradiću u planinama Tennesseeja, okružena prirodom, pobjeći od slomljenog srca i pronaći utočište dovoljno dugo da joj rane zarastu.

Ali umjesto mira i tišine, Tess pronalazi povučenog umjetnika koji čezne za osamom, šumsku vilu slobodna duha koja krije previše tajni, bespomoćno novorođenče, skupinu znatiželjnih tinejdžera i mještane koji ne vjeruju neznancima – a pogotovo tvrdoglavim ženama poput Tess. No jednako je tvrdoglav i Ian North, umjetnik teškoga karaktera, nadarene ruke i napaćene duše – čovjek zbog kojega će se Tess zapitati treba li ona sama biti baš toliko tvrdoglava. U bijegu prema novom životu Tess se pita je li izgubila sebe ili je pronašla budućnost?

Legendarna autorica bestselera s liste New York Timesa Susan Elizabeth Phillips konačno se vratila s dirljivim romanom o ženstvenosti, divljim srcima i snazi ljubavi koja sve liječi. ‘Zapleši sa mnom’ u prijevodu Ire Martinović inteligentan je, zabavan i seksi roman koji će iz vas izmamiti same uzdahe.

Phillips je jedina četverostruka dobitnica nagrade za najbolju knjigu godine udruge Romance Writers of America. 2001. godine uvrštena je u Kuću slavnih iste udruge, a 2006. od njih je primila i nagradu za životno djelo. Njezine knjige prevedene su na više od 30 svjetskih jezika i prodane u milijunskim nakladama. New York Times, USA Today i Publishers Weekly samo su neki od brojnih popisa na kojima je ova autorica tjednima uvjerljivo držala prvo mjesto bestselera.



Romani Susan Elizabeth Phillips su prvoklasne ljubavne priče u kojima su likovi obično uspješni poslovni ljudi, sportaši ili glumci često spremni zapostaviti svoju karijeru zbog iznenadnih ljubavi. Na hrvatskom jeziku objavljena je cijela lepeza njezinih velikih hitova poput romana ‘Prva večernja zvijezda’, ‘Slaba na heroje’, ‘Šminkerica’, ‘Odbjegla nevjesta’, ‘Dođi i poljubi me!’, ‘Zlatna djevojka’ te brojnih drugih.

Komentari