Na Zagrebačkom velesajmu započeo Interliber

Na Zagrebačkom velesajmu danas počinje naš najveći sajam knjiga i nakladništva Interliber. Omiljene naslove, kao i uvijek, čitatelji će moći pronaći po sajamskim popustima i do 70%. Sajam se odvija uz strogo poštovanje epidemioloških mjera.

Interliber se održava se pod geslom: “Najsigurnije mjesto za shopping u gradu” jer će se moći posjetiti jedino uz COVID potvrdu ili negativan test.Naime na sajam je moguće ući isključivo uz covid potvrdu. No to ne znači da oni koji ih nemaju neće moći ući na svoj omiljeni sajam. Naime ispred južnog ulaza u Velesajam organizirana su dva punkta za testiranje. Redovi su golemi, javila je za Dnevnik u podne Tamara Džebić Šaljan.

Do nedjelje, u paviljonima 5, 6 i 7a svoja ovogodišnja i prošlogodišnja izdanja izlaže više od 230 izlagača iz 14 zemalja. Na ta izdanja popust je 20 do 30, a na ona starija i do 70 posto. Izlagači su sretni što mogu izlagati i ostvariti živi odnos knjige i čitatelja. Organiziranih dolazaka na Interliber iz drugih gradova nema ali se zato se zato u knjižarama diljem zemlje provodi akcija “Knjiga svima i svuda”. Tamo će se moći kupiti knjige po sajamskim popustima.

 



Komentari