MiniMini ciklus Zagrebačke filharmonije na YouTubeu

screenshot

Razdoblje suzdržavanja od javnih okupljanja zbog epidemije koronavirusa Zagrebačka filharmonija ispunit će emitiranjem na svojem YouTube kanalu koncertnih predstava “Ježeva kućica” i “Božić kod Zimogroznih”.

Možete pogledati Predstavu ‘Ježeva kućica’ prema popularnoj slikovnici Branka Ćopića i uz glazbu Hrvoja Hegedušića postavila je redateljica Petra Radin.

Orkestralne aranžmane napravio je Marin Rabadan, FIlharmoničarima dirigira David Danzmayr, vokalni i dramski izvođači su Hana Hegedušić, Borko Perić, Vladimir Tintor, Ivana Husar Mlinac. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Sara Lovrić Caparin.

Na kanalu također je dostupna i koncertna predstava “Božić kod Zimogroznih”, po tekstu i u režiji Petre Radin, uz glazbu Dubravka Palanovića. Gluma i vokali: Hana Hegedušić, Jan Kerekeš, Dražen Bratulić, Lora Simikić. Dirigira Dinko Appelt.



“Ne možemo se družiti u Dvorani Lisinski, ali Vam zato ovo vrijeme možemo uljepšati sa našim predstavama koje možete naći na YouTube kanalu Zagrebačke filharmonije”, priopćeno je.

“Uz Zagrebačku filharmoniju i MiniMiniI ciklus uplovimo u svijet bajke, u svijet gdje su dozvoljeni samo osmijeh i radost. Mašta čini čuda. Čuvajte jedni druge i ljubite. I uživajte u našoj predstavi koju smo s toliko ljubavi stvarali. Dame i gospodo, cijeli jedan orkestar – samo za vas!”, poručuju iz Zagrebačke filharmonije.

Komentari