Margaret Mallory – ‘Vitez žudnje’ Prvi roman iz serijala ‘Svi kraljevi ljudi’

Nakon serije romana ‘Povratak gorštaka’, serijal ‘Svi kraljevi ljudi’ donosi nove povijesne romanse kraljice ljubavnih romana Margaret Mallory.

Neustrašiv u bitki, ali nježan u krevetu…

Oklopa još uvijek krvava od bitke, William FitzAlan dolazi preuzeti netom osvojena strateška pogranična područja koja mu je dodijelio kralj. Na vratima dvorca čeka ga i posljednja nagrada: ljupka lady Catherine Rayburn.

Catherine je riskirala sve špijunirajući za kralja. Kako je nagrađena? Posjed joj je oduzet i pred njom je nemoguć izbor: udaja za potpunog neznanca ili tamnica u Toweru. Lady Rayburn naočitom novom suprugu možda mora pokloniti svoje tijelo, ali svoje tajne i srce nikako! Dok se strast raspiruje, a opasnost približava, Catherine i William moraju naučiti vjerovati jedno drugome kako bi spasili brak, posjede, ali i gole živote.

Za svoj rad autorica je osvojila brojne nagrade

‘Vitez žudnje’, u prijevodu Mladena Jurčića, prvi je roman iz serijala Svi kraljevi ljudi autorice Margaret Mallory. Za svoj rad autorica je osvojila brojne nagrade i primila mnoga priznanja, među kojima se najviše ističu: nagrada National Readers’ Choice Awards, RT Book Reviews’ Best Scotland-Set Historical Romance i nominaciju za nagradu RITA.
Romani ‘Čuvar’, ‘Grešnik’, ‘Ratnik’ i ‘Vođa’, iz serijala Povratak Gorštaka osvojili su srca brojnih čitatelja u Hrvatskoj.



 

Komentari