Gošća nove epizode podcasta je Snježana Pokos-Vujec iz Varaždina

Kao što je istaknuto prilikom lansiranja podcasta, jedan od glavnih ciljeva emisije KolibriS je decentralizirati Hrvatsku tj. predstaviti kvalitetne umjetnike, kolege kustose i projekte iz cijele Hrvatske, a ne samo Zagreba.

Stoga u novoj epizodi razgovaramo s vrlo vrijednom, aktivnom i poznatom keramičarkom Snježanom Pokos-Vujec koja nam dolazi iz Varaždina. Snježana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, punih 26 godina radila je u tekstilnoj industriji, a od 2003. godine zaplovila je u svijet keramike kojom se aktivno bavi i danas. Kako je sve počelo, koje su najveće prednosti, a koji najveći izazovi prilikom oblikovanja keramike, što je naučila tijekom sudjelovanja na međunarodnim simpozijima i umjetničkim rezidencijama u Kini, Latviji i Tunisu, te što je litofanija, a što vatrene skulpture, te mnogo drugih zanimljivih i korisnih informacija iz svijeta keramike saznajte u novoj emisiji!

Također, u novoj emisiji donosimo dvije ekskluzivne vijesti i uvodimo predstavljanje web stranice likovnih umjetnika iz zemlje i regije. O čemu je riječ, te kako i sami možete biti predstavljeni u KolibriS-u, sve je sažeto u 50ak minuta ovotjedne emisije. Stoga se zavalite u fotelju i uživajte!



Komentari