Francuski veleposlanik uručio Terezi Kesoviji prestižno odličje u svojoj rezidenciji na Tuškancu

screenshot Nova TV

Veleposlanik Republike Francuske u Republici Hrvatskoj Gaël Veyssièren uručio je Terezi Kesoviji prestižno odličje Časnika reda umjetnosti i književnosti na svečanom domjenku u njegovoj rezidenciji na Tuškancu gdje su veleposlanik Veyssièren i njegova supruga Anthi ugostili 60-ak visokih uzvanika.

Uz Terezinu obitelj, sina Alana sa suprugom Ljiljanom, te unuku Milu. Stigao je i Terezin bivši suprug, glazbenik Miro Ungar sa suprugom Sarom, kao i Terezina najvjernija prijateljica, također pjevačka diva Gabi Novak i odvjetnica Gordana Miljević.

Uz navedene na svečanosti su prisusvovali i pjevač Aljoša Šerić sa suprugom Antonijom Matković Šerić, kao i Jacques Houdek.

“Jako sam zahvalna i radit ću i dalje ovako kako sam radila dosad. Sve dok me onaj gore ne pozove. Nemam više baš puno vremena, ali toliko koliko imam, dobro ću ga iskoristiti. Ukoliko više nikada ne dobijem niti jedno priznanje, meni je ovo dovoljno za cijeli život koji je preda mnom”, rekla je Teraza za Jutarnji list nakon primljenog odličja.



Komentari