Vikend na kaubojski način u Općini Fužine

Foto: Općina Fužine

Svi posjetitelji Općine Fužine ovog će vikenda, točnije 22. kolovoza od 18 sati, moći uživati na kaubojski način u poznatom Roswell selu u kojem je sniman film Winnetou. Uživat će u kaubojskim igrama i takmičenjima.

Za odrasle organizirat će se takmičenje Hawkeye iliti Oko sokolovo u pucanju iz winchesterke. Najmlađi sudionici sudjelovat će u natjecanju Malenih šerifica i šerifa u bacanju potkove i skakanju u vrećama. Za sve sudionike takmičenja osigurane su diplome, a za prva tri mjesta medalje i nagrade, posebno za najmlađe sudionike. Svi se mogu prijaviti za natjecanje do 18 sati u subotu, 22. kolovoza. Proglašenje pobjednika je u 20:30 sati.

Posjetitelji će uz atraktivno natjecanje i razgled samog kaubojskog sela uživati u posjetu Saloonu, jahanju u koralu, gađanju lukom i strijelom, a moći će se okušati i u bacanju lasa. Dakako, sve osim samog natjecanja moguće je iskusiti svakim danom od 16 do 20 sati te vikendima, subotom i nedjeljom, od 11 do 20 sati.



Posjetitelje Općine Fužine ovog vikenda u subotu u Lovačkom domu Arnika očekuje nastup Art rock benda te izložba radova Art kluba Gorski kotar, i to od 18 do 21 sat. U nedjelju, 23.kolovoza, uz jezero Bajer pored istoimenog cafe bara uživat će u nastupu puhačkog orkestra od 17 do 18 sati. Informacije o ostalim atrakcijama Općine Fužine možete pronaći na Facebook ili web stranicama.

Komentari