Lisinski i ove godine pleše pod maskama

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Nadzire se kraj zimi kada Fašnik dolazi, a najveći karnevalski spektakl u Zagrebu najavio je direktor koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog – Dražen Siriščević, prigodno maskiran u krampusa. Konferenciji za novinare povodom ‘Lisinski pleše pod maskama’ spektakla prisustvovali su uz krampusa Siriščevića, legendarni Željko Pervan, glumica Petra Bokić iz Cirkorame, te Dino Bakić iz Disco Magic Banda koji će osigurati zasigurno dobru glazbenu podlogu i kako sami najavljuju potrudit će se napraviti najbolji show i zabavu.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Petra Božić u ulozi gatare predvidjela je čudesa od dobre zabave, sa ljudima na štulama, žonglerima i boby paint umjetnicima iz Cirkorama kolektiva koji će zabavljati okupljenu maškaradu. No zvijezda večeri sigurno će biti neponovljivi Željko Pervan koji je na svojevrstan način ‘izašao iz ormara’, te poručio kako nakon 57. godine mu je dozlogrdilo više šutiti i kilimati glavom, te da je sada postao bezobrazan i više se ne libi reći ljudima ono što ih ide. Dok će svi dignuti maske, Željko Pervan će sknuti sve svoje maske i pokazati svoje pravo lice, koje odmah upozorava neće biti nimalo lijepo, već ružno poput krampusa. Neće štedjeti više niti politiku, naravno jedini koga će poštedjeti je Milana Bandića, njega je ‘uvijek cijenio’. Dakle Željko Pervan najavljuje ‘izlazak iz ormara’ u svakom smislu. A ako hoćete vidjeti kako točno to izgleda tada se valja nacrtati pod maskom u Lisinskom u subotu 8.2.2020. u 19 sati.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Osvojite putovanje u Beč na koncert grupe Pearl Jam ili Guns N’Roses

Najbolje maske odabrat će žiri uz vrijedne nagrade u kategorijama najbolje ženske, muške, grupne i dječje maske, ali i najbolje maskiranog plesnog para.  Nagrade su aranžmani za koncert grupe Pearl Jam u Beču, 7. srpnja, kao i za Guns N’Roses, koji će u istom gradu nastupiti 9. lipnja.

Onda kupon vrijedan 500 kuna za kupnju u web shopu www.zutiklik.hr koji daruje Hrvatska pošta, te INA koja nagrađuje karticama za gorivo u iznosu od 700, 500 i 300 kuna.



Jedan vikend besplatnog korištenja automobila Opel daruje Autowill, pa promo paketi Podravke, tri SPA paketa za dvoje u Aqua parku Adamovec, te paket za Valentinovo u hotelu International uz noćenje i večeru.

Među ostalim nagradama su i vina vinarije Štampar, ulaznice za izložbu ‘Zemlja’ u Galeriji Klovićevi dvori i ‘Od imaginacije do animacije – šest desetljeća Zagreb filma’ u Muzeju suvremene umjetnosti i na kraju Hrvatsko narodno kazalište daruje ulaznice za predstavu ‘Antigona’ u HNK.

Dakle u subotu pod maske i pravac Lisinki!

Komentari