Kaubojska bundevijada u Općini Fužine: Jedinstven doživljaj jeseni, od uživanja u sočnoj bućnici do natjecanja u rezbarenju bundeva

TZ Fužine

U Roswellu u Općini Fužine, ove subote 17. listopada održat će se Kaubojska bundevijada. Organizatori Općina Fužine i Turistička zajednica Općine Fužine osigurali su sudionicima jedinstven doživljaj kraljice jeseni, od uživanja u sočnoj bućnici do natjecanja u rezbarenju bundeva.

Bundevijada na kaubojski način održat će se od 12 do 15 sati. Sudionici će se moći uključiti u natjecanje izrade najsmješnijih, najkreativnijih i najstrašnijih kaubojskih bundeva. Ekipe za natjecanje u rezbarenju bundeva mogu se prijaviti do 12:30 sati, proglašenje pobjednika bit će u 14 sati. Pobjednike, dakako, očekuju vrijedne nagrade.

Kotizacija za natjecanje po ekipi (do četiri osobe) iznosi 40 kuna po timu, a uključuje bundevu lokalnih, hrvatskih OPG-ovaca te čaj za sudionike. Sve ekipe trebaju donijeti svoj pribor za rezbarenje, a poželjan dress code je u kaubojskom stilu. Natjecanje će pratiti i gastro ponuda, bućnice i gulaš od goranskih gljiva, a atmosferu će zagrijati zvukovi harmonike, gitare i berde. Bundevijada se odvija po svim epidemiološkim mjerama.

Detaljne informacije o Kaubojskoj bundevijadi potražite na Facebook stranici Turističke zajednice Općine Fužine i na mrežnim stranicama.



Komentari