HGSS svečano otvara prvu izložbu tweetova u Hrvatskoj: Trending #HGSS70

HGSS/Facebook

Povodom 70. obljetnice postojanja, na izložbi ‘Trending #HGSS70’, HGSS će predstaviti svoje najkreativnije objave s društvene mreže Twitter, koje su ih učinile omiljenim komunikatorom u javnome prostoru.

Svečano otvorenje održat će se u petak za ograničen broj uzvanika uz podjelu maski na licu mjesta, pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera. Potvrđen je dolazak mnogih poznatih osoba, kao i dugogodišnjih članica i članova Službe.

Naziv izložbe ‘Trending #HGSS70’ proizlazi iz uobičajenih dijelova Twitterovog sučelja. Trending opcija pokazuje teme koje su aktualne u realnom vremenu, odnosno one o kojima su korisnici najviše pisali. Drugi dio naziva, #HGSS70, službeni je nazivnik i ‘hešteg’ kampanje povodom cjelogodišnje proslave sedmog desetljeća rada i postojanja Službe, pod kojim i građani mogu čestitati ovu veliku obljetnicu spašavateljicama i spašavateljima. Opća javnost moći će posjetiti izložbu od subote 19. do petka 25. rujna, vikendom od 11:00 do 20:00, a radnim danom od 11:00 do 13:00 te od 15:00 do 20:00 sati.

Hrvatska gorska služba spašavanja od davne 1950. godine svakodnevno pomaže i traga za unesrećenim osobama, a u dugoj povijesti iza njih je preko 10 000 akcija spašavanja. Zbog svojeg inovativnog pristupa komunikaciji, u 2017. HGSS je dobio nagradu ‘Komunikator godine’ Hrvatske udruge za odnose s javnošću zbog toga što “koristi učinkovite kanale da bi prenio važne poruke, a to radi stručno, uvjerljivo, razumljivo, jasno i atraktivno”.



Više informacija možete pronaći i na Facebookovom događaju izložbe ‘Trending #HGSS70’. 

Komentari