Evo tko će i gdje nastupati za Novu Godinu

Ako želite najluđu noć u godini provesti na otvorenom, portal index provjerio je kakva se zabava očekuje u brojnim hrvatskim gradovima.

U Splitu će na Rivi zapjevati Tomislav Bralić i Klapa Intrade, a nakon njih i Jelena Rozga.

Proslava najluđe noći u godini u Dubrovniku će biti u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala. Ondje će poslije tradicionalne kolede i dječjeg dočeka nastupiti Mia Dimšić te Parni Valjak.

U Šibeniku će za Novu godinu biti postavljene tri pozornice s različitim izvođačima. Na glavnoj pozornici ispred katedrale sv. Jakova nastupit će Sterero MC’s. Na drugoj pozornici pjevat će Neno Belan & Fiumens te Cubismo u Perivoju Roberta Visianija, a na trećoj, koja će biti smještena na Maloj loži nastupit će Kristijan Molnar.



U Zadru će isto biti dvije pozornice. Na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića građane će zabavljati Zarantino i TBF, a na Narodnom trgu grupa Dalmatino.

U Makarskoj će za glazbu biti zadužena Danijela Martinović, u Umagu Maja Šuput, a u Poreču Severina.

U Rijeci će pjevati Nina Badrić i Dubioza Kolektiv, dok će u Puli dominirati Zabranjeno pušenje i Le Monde.

U Rovinju će se za glazbeni dio pobrinuti Gibonni, u Malom Lošinju Petar Grašo, a na Rabu Toni Cetinski.

Karlovčane će zabavljati Ivana Banfić, Minea i Ella koje će nastupiti u Glazbenom paviljonu.

U Bjelovaru će zapjevati Đani Stipaničev. Velikogoričanima će pjevati grupe TS Alibi i Retrodukcija. U Đakovu će na Strossmayerovom trgu nastupiti Igor Delač i bend Aura, a u Čakovcu na Trgu Republike Vigor, piše index.

Komentari