DRIVE-IN KINO Poslije romantične drame slijedi pauza do četvrtka

Ljubitelji romantičnih filmova u utorak došli na svoje. Dramom Emma prema romanu Jane Austin završava prvi dio Drive-In Kina. Nastavak u četvrtak.

Filmsku večer u utorak u Drive-In Kinu na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma, prije jednodnevne pauze u srijedu zbog najavljenog lošeg vremena, obilježila je izvrsna drama Emma, nastala po istoimenom romanu Jane Austen. Ova sjajno ispričana filmska priča oduševila je ljubitelje romantike.

Raznovrstan repertoar potaknuo je mnoge parove da večer provedu u svojim automobilima ispred velikog filmskog platna, a organizatori su im osigurali pravi ugođaj kakav posjet kinu zaslužuje, uz grickalice, slatkiše i osvježavajuća pića koje su posjetitelji dobili na ulazu u prostor Drive-In Kina.



“Drago nam je da smo uspjeli u programu našeg Drive-In Kina svake večeri ponuditi film koji će zadovoljiti različite ukuse gledatelja. Cilj nam je da barem na trenutak vratimo dio onog ugođaja od prije zatvaranja u naše domove zbog koronavirusa. Ako je suditi po reakcijama publike svih proteklih večeri, uspijevamo u tome!”, – ponosno ističu iz marketinške agencije Kreativna Poslovna Rješenja koja je osmislila i realizirala Drive-In Kino, najveći event – s razmakom.

Projekcija filma Smrtonosni strojevi, planirana za srijedu, otkazuje se zbog najavljenog jakog vjetra u Zagrebu. Program se nastavlja po najavljenom rasporedu već u četvrtak kada je na repertoaru projekcija filma Yesterday.

“Sigurnost prije svega, važni su nam zdravlje i sigurnost naših posjetitelja i njihovih automobila, a za kompletan ugođaj filmske večeri potrebno je i vrijeme bez udara vjetra. Zato ćemo odmoriti jedan dan, pa u četvrtak nastavljamo s projekcijama u Drive-In Kinu,” – kažu organizatori i podsjećaju da vlasnici ulaznica od prošlog četvrtka mogu s njima ući na projekciju filma Yesterday ovoga četvrtka. Za projekciju posljednje večeri Drive-In Kina, kada će se prikazivati film Brzi i Žestoki: Hobbs & Shaw, vrijedit će ulaznice od otkazane predstave prošlog petka, kao i od otkazane projekcije filma Smrtonosni strojevi.

Za dva preostala dana u Drive in kinu cijena ulaznice po automobilu za dvije osobe je i dalje 100 kuna, svaki posjetitelj na ulazu će dobiti poklon paket organizatora s grickalicama, slatkišima i osvježavajućim pićima. Prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica iz Zagreba. Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava, a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuju Stella Artois, Pauza.hr, Bobi Snacks, Violeta, Prolom voda, Orangina, Prima namještaj, Nature Addicts, Anamarija i Podravka. Partner i prijatelj ovog projekta je Wiener osiguranje. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr, Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Komentari