‘Bračni (s)provod’ komedija u Maloj sceni za Valentinovo

Zabavna, romantična komedija za Valentinovo u Maloj sceni, ‘Bračni (s)provod’ – za one koji su u braku ili se planiraju vjenčati.

Sean i Amy su tipičan mladi par koji živi zajedno. Rade, vole se i imaju zajedničke ciljeve u životu. Manje-više. Nakon gotovo tri godine veze Amy se želi udati, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje!!! Večeras će razriješiti pitanje braka jednom zauvijek.

Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice. Sean će je pokušati odgovoriti. Amy će ga pokušati nagovoriti. Hoće li prekinuti? Hoće li nastaviti kao do sada? Ili će prošetati do oltara? Bračni (s)provod idealna je predstava za sve koji su ikad bili u braku, koji će biti u braku, koji se žele vjenčati, ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se vjenčati, kojima su govorili da se trebaju vjenčati, koji znaju nekoga tko je u braku, ili nekoga tko se želi vjenčati, ili je bio u braku, ili bi se trebao vjenčati, ili znaju nekoga tko se ne bi trebao vjenčati, za svakoga tko ima roditelje koji su u braku, roditelje koji su bili u braku, roditelje koji ne bi trebali biti u braku i za sve ostale.


U ovoj zabavnoj, romantičnoj komediji glume Lana Blaće i Stipe Kostanić, a možete ih doći pogledati 14. veljače u Malu Scenu. Predstava počinje u 20 sati. Ulaznice su dostupne putem weba i na blagajni Male Scene, a rezervacije su moguće i na 098 414509.

Komentari