Američka kantautorica Angel Olsen u Tvornici kulture

Američka kantautorica Angel Olsen gostovat će ovoga ljeta u Zagrebu, a njezin premijerni nastup u ovom dijelu Europe u Tvornici kulture 26. kolovoza najavljen je kao presjek kompletnog opusa te istaknute glazbenice.

Na sceni se pojavila 2010. i već s prva dva izdanja – EP-jem “Strange Cacti” i debi albumom “Half Way Home” – uhvatila interes nezavisnih medija. Treće izdanje, “My Woman” iz 2016. bio je sljedeći veliki korak naprijed, nakon čega su zaredale brojne suradnje s važnim imenima indie scene, od Bonnie Prince Billyja preko Tima Kinselle i LeRoya Bacha do Cassa McCombsa.

Aktualni album, prošlogodišnji “All Mirrors”, njezin je najveći uspjeh do sada. Poharao je liste najboljih naslova prošle godine našavši se među 10 najboljih gotovo svuda, uključujući i one najcjenjenije, Pitchforkovu i Guardianovu ljestvicu.

“Praćena velikim bandom i na krilima jednog od najboljih izdanja 2019., fantastičnog albuma ‘All Mirrors’, Angel Olsen u Tvornici kulture predstavit će svoj kompletan opus koji uključuje četiri studijska albuma“, stoji u najavi LAA agencije.



Ulaznice za koncert Angel Olsen u prodaju kreću u petak 14. veljače po early bird cijeni od 130 kuna, koja je aktualna do 8. ožujka, nakon čega se penje na 150 kuna. Ostane li ih, na dan koncerta, cijena ulaznica će iznositi 170 kuna.

Komentari