Sinead O’Connor nastupat će u Tvornici kulture

Kontroverzna irska pjevačica i kantautorica Sinead O’Connor 15. siječnja premijerno nastupa u Tvornici kulture, a na koncert ograničenog kapaciteta moći će doći tek 1200 ljubitelja njezina rada, nakon čega kreće na veliku američku turneju, najavio je organizator koncerta agencija LAA.

“Po mnogima jedan od najvećih talenata glazbene industrije, od sredine 80-ih godina prošlog stoljeća do danas, O’Connor iza sebe ima izuzetno živopisnu karijeru, omeđenu gomilama skandala, kontroverzi i sjajnih pjesama”, ističe LAA.

Pritom podsjeća na njezinu verziju Princeove pjesme “Nothing Compares 2 U”, koja slovi za jedan od najvećih pop hitova svih vremena i među najizvođenijim je pjesmama na radio stanicama unazad 30 godina. O’Connor je na vrhuncu karijere, početkom 90-ih, među svojim fanovima imala svitu velikih imena kao što su Elton John, Bono, Mary J. Blige i mnogi drugi.

Karijeru su joj obilježili i skandali poput zahtjeva da ju izbrišu s Grammy nominacija koje je često dobivala, trganja Papine slike u Saturday Night Live emisiji, javnog rata s Madonnom ili prekidanja koncerata.



“Usprkos svemu, zadnjih godina O’Connor doživljava pravi procvat karijere. S novim bandom rasprodaje koncertne dvorane na Otoku, kontinentalnoj Europi, a nakon zagrebačkoj koncerta kreće i na svoju veliku američku turneju, prvu nakon niza godina. Koncertni izvještaji govore o njenim najboljim nastupima unazad 15-ak godina”, priopćio je organizator.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju idu već danas po early bird cijeni od 180 kuna.

Komentari