Severina uplakana pjevala pjesmu posvećenu sinu

Cropix

Severinin ‘The Magic Tour’ započeo je na najspektakularniji mogući način premijerno u Splitu 16. studenog, a potom u Beogradu pa sada u Zagrebu.

Najemotivniji trenutak večeri bio je pred sam kraj koncerta kada je Severina otpjevala svoju najnoviju pjesmu ‘Rođeno moje’ koje je posvetila sinu Aleksandru.

“Ovo je za sve majke i svu našu djecu”, kazala je uplakana pjevačica koja je nakon dirljive izvedbe nagrađena gromoglasnim aplauzom.

“Seve, svi smo uz tebe”, uzvikivali su obožavatelji iz publike i tako pjevačici još jednom dali podršku u teškom razdoblju koje trenutno prolazi.



U dva i pol sata glazbeno-vizualnog užitka za publiku Severina je izvela 33 pjesme, na pozornici ju je pratilo 16 plesača – osam muškaraca i osam žena, 15 glazbenika i simfonijski orkestar.

Za koreografiju je bio zadužen Matic Zadravec, koji je na prošloj Severininoj turneji “Dobrodošao u klub” bio u ulozi plesača i asistenta, a za ovu je priliku osmislio dvadesetak koreografija. Plesači i Severina su izvodili razne egzibicije – od skakanja preko plesa na posebno za tom osmišljenom užetu.

Redatelj cijele turneje je Slovenac Nejc Levstik, a majstor rasvjete Črt Birsa. Na koncertima sudjeluje i Ante Gelo, gitarist, aranžer i glazbeni producent koji na turneji ima jedan “magičan” dio sa simfonijskim orkestrom.

Severina se na koncertu presvukla više puta, a za kreacije je zaslužan dizajner Slovenac Peter Movrin, koji je u svojoj karijeri imao prilike raditi za velika imena poput McQueena, Miu Miu, Burberry, potom Beyonce, Rihannu i Lady Gagu.

Nakon Zagreba, Severinu očekuje koncert u Ljubljani, 21. prosinca. Kad sve završi, u četiri dvorane u Splitu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani vidjet će je više od 65,5 tisuća ljudi.

Komentari