ZET-ovci počeli s dezinfekcijom tramvaja, dozatori sa sapunom na terminalima

Sindikat vozača i prometnih radnika ZET- Zagreb / Facebook

U Hrvatskoj je trenutno pet osoba zaraženo koronaviruso. Mladić koji je putovao u Milan na utakmicu prvi je obolio, a zatim i njegov brat blizanac te djevojka. Zaražen je muškarac u Rijeci koji radi u Italiji te njegov bliski kontakt. Dosad je testirano 156 osoba, 6 ih je u obradi. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) podignula je rizik vezan uz koronavirus na “vrlo visok”.

Radnici zagrebačkog ZET-a zatražili su zaštitu radnika od koronavirusa nakon čega je uslijedila reakcija poslodavca.

Sindikata vozača i prometnih radnika ZET – Zagreb o tome se oglasio putem Facebook stranice, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“ZAŠTITA RADNIKA ZET-a OD CORONAVIRUSA!



Nakon upućenog zahtjeva SVPR ZET-Zagreb za zaštitu radnika ZET-a od coronavirusa uslijedila je iznenađujuće brza reakcija poslodavca. Na svim terminalima postavljeni su dozatori s tekućim sapunom i sredstvom za dezinfekciju ruku…..a u TP Dubrava naše vrijedne čistačice iz tramvajskog servisa obavljaju dezinfekciju svih tramvaja koji se vraćaju iz prometa i pripremaju za sutrašnji izlaz u promet.

Nakon upućenog zahtjeva SVPR ZET-Zagreb za zaštitu radnika ZET-a od coronavirusa uslijedila je iznenađujuće brza reakcija poslodavca. Na svim terminalima postavljeni su dozatori s tekućim sapunom i sredstvom za dezinfekciju ruku…..a u TP Dubrava naše vrijedne čistačice iz tramvajskog servisa obavljaju dezinfekciju svih tramvaja koji se vraćaju iz prometa i pripremaju za sutrašnji izlaz u promet.”

Komentari