UNIQA osiguranje doniralo 500 tisuća kuna Klinici za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

UNIQA osiguranje doniralo je 500 tisuća kuna Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu kako bi poduprla zdravstveni sustav u borbi protiv koronavirusa.

“Kao odgovoran partner zajednici u kojoj posluje, UNIQA je ciljano donirala financijska sredstva upravo zdravstvenoj ustanovi koja u Hrvatskoj ima vodeću ulogu u liječenju i sprječavanju širenja covida-19. Liječnici i zdravstveno osoblje Klinike ‘Dr. Fran Mihaljević’, ali i svih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj svakodnevno su u žarištu krize i naporno rade kako bi zaštitili hrvatske građane od širenja koronavirusa. Njihova stručnost, odgovornost i požrtvovnost bile su presudne u odluci o doniranju”, ističe se u petak u priopćenju za javnost.

 

Odgovornost i solidarnost u ovim su trenutcima najvažniji, pa ovom donacijom UNIQA osiguranje želi iskazati potporu cjelokupnom zdravstvenom osoblju i zahvaliti im za njihov izvanredan angažman u zaštiti i očuvanju zdravlja svih građana, koje poziva da i dalje prate i poštuju preporuke mjerodavnih tijela.

UNIQA navodi i da je od početka krize poduzela sve potrebne mjere zaštite svojih zaposlenika, klijenata i partnera jer su joj njihovo zdravlje i sigurnost najvažniji.



Komentari