Tomislav Stojak o smrti zagrebačkog gradonačelnika: Njegovim odlaskom Zagreb zbilja više nikada neće biti isti

Tomislav Kristo / CROPIX

Dugogodišnji gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo u Zagrebu u 66. godini života od srčanog udara, a kako je potvrdio Dr. Mladen Bušić, ravnatelj bolnice Sveti Duh.

Na vijest o smrti gradonačelnika Zagreba reakcije stižu sa svih strana, pa tako i od njegovih najžešćih političkih protivnika. Za portal Otvoreno, smrt Milana Bandića komentirao je Tomislav Stojak koji na lokalne izbore izlazi s nezavisnom listom za ulazak u mjesne odbore i gradske četvrti grada Zagreba.

“Prije svega iskrena sućut obitelji, suradnicima i prijateljima gospodina Milana Bandića u povodu njegove smrti. Što god mislili o njegovom načinu vođenja politike, činjenica je da je više od 20 godina bio na čelu našega grada i tu činjenicu treba respektirati”, rekao je Stojak.

Stojak tvrdi kako se odlaskom Milana Bandića sve mijenja, te kako sva dosadašnja predviđanja u političkom smislu više ne vrijede.



“No, njegovim odlaskom Zagreb zbilja više nikada neće biti isti, a politička scena u gradu Zagrebu će se radikalno promijeniti u razdoblju koje je pred nama. Smrću Milana Bandića sve dosadašnje ankete i predviđanja za predstojeće izbore u Zagrebu padaju u vodu i sve kreće ispočetka”, tvrdi Stojak, te dodaje.

“Sada nas čeka jedno potpuno novo i neizvjesno razdoblje što se tiče političkih odnosa i u Zagrebu i u Hrvatskoj. Nadam se bolje i kvalitetnije”, zaključuje Tomislav Stojak.

Komentari