Sladoljev: Pitanje je otkud novac i gdje će Tomašević zapravo uštediti u zagrebačkom proračunu

Facebook

Mostov zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Marko Sladoljev uoči konstituirajuće sjednice za portal Otvoreno komentirao je prve poteze gradonačelnika Tomaševića, te poručuje kako su njihova tri zastupnika spremna, a osobno će mu u fokusu biti obrazovanje i sport.

“Nas troje Mostovih zastupnik smo se pripremali za ovo, imamo svoj program, imamo teme koje ćemo promovirati u Zagrebačkoj skupštini, imamo i ono što ćemo stopirati u zagrebačkoj skupštini, i spremni smo”, rekao je.

Na pitanje je li preuzeo neki odbor, napoiminje kako će osobno biti član odbora za obrazovanje te ukazuje na neke probleme vlastitog kvarta.

“U mom kvartu djeca još idu u tri smjene. To je bilo i predizborno obećanje gradonačelnika Tomaševića, nova škola u Španskom”.


Osim obrazovanja zalagat će se i za sport kao i općenito poboljšanje uvjeta u Zagrebu. Oko toga hoće li novi gradonačelnik relizirati projekte koje je obećavao, poput nove škole u Španskom, odgovara.

‘Znao je za taj zakon i svjesno ga je prešutio’

“Sudeći po ovome što je rekao u početku, znači da je lagao u kampanji. On je rekao da će se ljudi birati javnim natječajem. Znao je za taj zakon i svjesno ga je prešutio. Tako da očekujem nažalost i druge takve stvari. On je obećavao svašta u kampanji, obećavao je dom zdravlja u Španskom koji košta jako puno i bazen. Dakle pitanje je otkud novac i gdje će on zapravo uštediti u zagrebačkom proračunu”.

Komentari