Organizirani društveni inženjering ‘epidemiološkog terora’ nad djecom i njegove posljedice

pixabay

Koliko smo kao društvo ranjivi možemo vidjeti po tome koliko su nam ranjiva djeca. Pandemija je zajedno s potresima u Zagrebu i na Banovini koji su nas prošlu godinu figurativno i doslovno tresli ostavila svoje posljedice po mentalno zdravlje odraslih, ali isto tako i djece.

Pročelnica Zavoda za dječju i adolescentsku psihijatriju KBC-a Osijek Katarina Dodig Ćurković za Jutarnji list upozorava kako trenutno u bolnicama, na pedijatrijama leži barem osmero djece za koje se sumnja kako su se namjerno otrovala. Drugim riječima, stanje u kojem se trenutno nalazi društvo, što zbog pandemije, ali i zbog sve većih ideoloških i kulturoloških društvenih podjela, izostanka empatije, te potpuno drugačijeg načina života, uvjetovanog tehnološkim razvojem, te na kraju kaos koji je uzrokovala pandemija koronavirusa, navodi sve veći broj djece na suicid.

Za neke društvene elemente možda ne možemo kontrolirati, niti zaustaviti, poput razvoja tehnologije s kojom se moramo naučiti živjeti, drugi društveni elementi koji su isplivali na površinu pokazuju koliko današnje društvo pati od manjka osobne i društvene odgovornosti, a koja se sramotno očituje kod značajnog dijela današnjih intelektualaca.

Organizirani društveni inženjering

Ovo nije prvi put da se spominje ovaj stravičan problem, a koji je prema mnogim stručnjacima izravno povezan i s epidemiološkim mjerama, odnosno ‘lockdownom’ koji su doveli do izolacije djece i naprasnog prekida njihovog normalnog školovanja i društvenog života u trenutku kada im je to najpotrebnije. Treba svakako uzeti u obzir kako Hrvatska po pitanju epidemioloških mjera je u velikoj mjeri stala na stranu razuma što je rezultiralo najblažim pristupom pandemiji koronavirusa u EU, tako da možemo samo zamisliti kakvo je stanje u drugim zemljama.



Na žalost u proteklom razdoblju nije se puno mislilo na šire mentalno stanje društva, pa tako i onih najslabijih u tom društvu, a to su djeca. Naprotiv, bili smo i još jesmo svjedoci agresivnog i nasilnog zagovaranja još snažnijih epidemioloških mjera i organiziranog društvenog inženjeringa, pogotovo prema djeci koju se od početka u medijima i od strana određene grupacije znanstvenika nazivalo i ‘superširiteljima’ virusa, zagovaralo njihovo zatvaranje u kuće, branilo igranje na igralištima, te se bez imalo smisla sustavno radilo na tome da se život djece poremeti u tolikoj mjeri, da ih se dovede do stanja mentalnog rastroja u kojemu neka od njih pomišljaju na to da dignu ruku na sebe.

Sociopatska mašinerija

Točan razlog ovakvog luđačkog napada na djecu može se samo nagađati, jednako kao što se može nagađati čiji interesi stoje iza onih koji sebe nazivaju ‘strukom’, a čije znanstvenike stranica infodemija.org predstavlja u stvarnom svijetlu, zajedno s njihovim izjavama u medijima. Znanstvenicima koji nemaju puno zajedničkoga s epidemiologijom, ali koji su bili najglasniji u pozivima na provođenje ‘epidemiološkog terora’ nad djecom, te su za to dobivali i poprilično zavidnu minutažu u medijima, iako se radi o ljudima koji čak niti ne žive u Hrvatskoj.

Sociopatsku mašineriju takve ‘struke’ koja je, između ostalih, izravno odgovorna za stanje u kojemu se nalazimo kao društvo i koja je jednako odgovorna za stanje u kojemu se nalaze djeca je postala naša najveća prijetnja, jer svjedočimo primitivnom i nemoralnom razaranju najosjetljivijeg društvenog tkiva, a u svrhu nečijih privatnih interesa.

Komentari