NAGLO MU POZLILO Putinu pružena Hitna medicinska pomoć

Foto: Guliver

Ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu je ranije ovoga tjedna pružena hitna medicinska pomoć jer se iznenada razbolio, prenosi Net.hr.

Navodno je Putinu pozlilo tijekom razgovora s vojnim dužnosnicima. Odjednom je osjetio slabost i vrtoglavicu dok je ustajao od stola nakon virtualnog sastanka koji je trajao sat i pol vremena. Ovi navodi su se pojavili na profilu na Telegramu naziva General SVR, kojeg navodno vodi jedan kremaljski insajder.

General SVR navodi da je ta iznenadna vrtoglavica razlog zbog kojeg je Putin propustio tradicionalno godišnje obraćanje javnosti uživo. Novi termin obraćanja nije poznat.

Usprkos tome što su mu liječnici navodno preporučili da se ne pojavljuje u javnosti, on je u četvrtak posjetio izložbu o Petru Velikom.



Ove tvrdnje, koje nije moguće provjeriti, navodno potječu iz obavještajnih izvora. Još se ranije spekuliralo o Putinovu narušenu zdravlju. Nagađa se kako boluje od raka i Parkinsonove bolesti, a primjetna je otečenost u licu, otežano hodanje i nekontrolirani tremor.

 

Komentari