Mrak-Taritaš: Bandić je očito prebrzo živio i otišao je ranije nego je te bilo za očekivati. Koliko je traga ostavio pokazat će budućnost

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u noći sa subote na nedjelju u Zagrebu u 66. godini.

Predsjednica Glasa Anka Mrak Taritaš dugogodišnji politički oponent Milanu Bandiću, komentirala je za portal Otvoreno iznanadnu smrt zagrebačkog gradonačelnika. ostala je iznenađena ovom viješću.

“Nemam tu što reći, zaista ste me sad zatekli. Mogu samo reći iskrena sućut, iskreno mi je žao. Ovo je jedno veliko iznenađenje, nije bilo očekivano” rekla je Mrak -Taritaš i dodala.

“Očito je prebrzo živio i otišao je ranije nego je te bilo uopće za očekivati. Kad prebrzo živite, onda odete ranije nego je to za očekivati. To što sam ja bila njegov politički oponent, to u ovo trenutku nema nikakve veze”, kaže Mrak-Taritaš.



O političkom razdoblju koje slijedi nije htjela govoriti u ovom trenutku, već je izrazila sućut povodom smrti .

“Kad se svi malo zbrojimo možemo govoriti, ali ovo je sućut njegovoj obitelj i otišao je prerano u svakom slučaju. Ne želim ništa loše reći o njemu, nije prilika za to, mogu samo izraziti sućut, a o tome koliko je traga ostavio ili ne, to će pokazati budućnost, ali ovo je apsolutno neočekivana vijest”, zaključila je Mrak-Taritaš.

Komentari