Grmoja: Grabar-Kitarović za novi se mandat bori najavom borbe protiv korupcije, a pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Bandiću

Saborski zastupnik Mosta Nezavisnih lista Nikola Grmoja na društvenim mrežama objavio je video snimku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na kojem ona gradonačelniku Milanu Bandiću pjeva rođendansku čestitku.

“Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom.”, napisao je Grmoja u objavi na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić proslavio je rođendan u Book caffeu uz prijatelje i poznanike, među kojima su bili i ministar zdravstva Milan Kujundžić i suprug predsjednice Jakov Kitarović.

“Ja sam prije sat i pol vremena bio na grobu svoje majke. Mene je mater rodila, a franjevci odgojili”, rekao je Bandić uzvanicima i zamolio za poseban aplauz za predsjednicu koja mu je na engleskom pjevala “Happy Birthday”.

Komentari