Davor Nađi: Zagreb se sada treba okrenuti budućnosti, a povjesničari neka dadu svoj sud o Bandićevoj vladavini

Smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića je zatekla kako javnost tako i njegove političke protivnike. Predizborna kampanja za lokalne izbore već je ozbiljno uzela maha i mnogi kandidati za gradonačelnika Zagreba su svoje kampanje usmjerili na rušenje Milana Bandića.

Što ova situacija sada znači za grad Zagreb, ali i za lokalne izbore u Zagrebu za portal Otvoreno komentirao je kandidat za gradonačelnika Zagreba stranke Fokus i zastupnik u Hrvatskom saboru, Davor Nađi.

“Prije svega mislim kako svi u ovom trenutku moramo na ljudskoj razini izraziti sućut obitelji i prijateljima preminulog Milana Bandića. Što se tiče njegove političke ostavštine mislim da je prerano o tome govoriti u ovome trenutku, a i smatram kako sam do sada već bio jasan što mislim o njegovoj vladavini Zagrebom”, rekao je Nađi.

Nađi tvrdi kako nije se fokusirao na Milana Bandića u svojoj kampanji, te kako ostaje fokusiran na svoje ideje koje komunicira kroz kampanju, te da nije poput nekih drugih kandidata se oslanjao isključivo na rušenje Bandića s mjesta gradonačelnika.



“Zagreb se sada treba okrenuti budućnosti, a povjesničari neka dadu svoj sud o Bandićevoj vladavini. Ja sam kroz kampanju bio i ostao orijentiran na svoje političke prijedloge o upravljanju grada Zagreba i nisam poput drugih kandidata bio fokusiran na Milana Bandića” govori Nađi.

Unapređenje života u Zagrebu je bio i ostao njegov cilj tvrdi Nađi, za razliku od onih kandidata za gradonačelnika Zagreba koji su svoju kampanju fokusirali isključivo na rušenje Milana Bandića s pozicije gradonačelnika.

“Cijelo vrijeme govorim kako je meni i stranci Fokus cilj unapređenje života u gradu Zagrebu i da je to najbitnije u ovom trenutku i to je temelj moje kampanje. Što će kandidati koji su svoju kampanju isključivo temeljili na rušenju Milana Bandića, to je na njima”, zaključuje Davor Nađi.

Komentari