‘ZABAVLJAČI U POLITICI’ Evo što komunikacijska stručnjakinja kaže o njima

Komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček u emisiji “Ispod Radara” analizirala je celebrityje koji su odlučili zaplivati u političkim vodama.

Stručnjakinja je prvo komentirala Miroslava Škoru za kojeg kaže da ga se može uzeti kao svojevrsnog predvodnika “zabavljačkog resora” koji ulazi u političke vode pa su možda njegovim primjerom drugi pjevači, zabavljači odlučili ući u politiku.

“To su dva vrlo različita načina komunikacije. On je sad prilično oštar i pokazuje da je prilično daleko od onog duhovitog i zabavnog Miroslava Škore na kakvog su građani možda naviknuli”, rekla je Kišiček.

Željko Pervan i Davor Dretar Drele

Škoro je u svom timu okupio još neke poznate osobe, poput Željka Pervana. “‘Zanimljivo je da je Pervan jedan od onih koji govore da nemaju aspiracije ući u politiku, ali tu su. Kao da svi imaju otpor prema politici, ali ulaze u političku arenu”, rekla je.



Kada je riječ o Davoru Dretaru Dreletu, koji je u Domovinskom pokretu, Kišiček smatra da bi Dreletova popularnost mogla pomoći toj stranci i dodaje da ga ne može zamisliti u konfliktu.

Ante Cash

U politiku ulazi i Ante Andrija Vlašić, poznatiji i kao Ante Cash, i to na listi Mosta. “Moguće je da čovjek bude vrlo uspješan u pisanju stihova i repanju, ali mi ne izgleda kao čovjek koji se može nositi s elokventnim protivnicima. Čini se da je kod njega teško složiti tri-četiri suvisle, elokventne rečenice”, smatra stručnjakinja.

Mile Kekin

U politiku se, iako je dosad pisao ozbiljne stihove, uključio i pjevač Hladnog piva Mile Kekin.

“On je politički angažiran kroz svoje pjesme. Pokazao se vrlo sličan onome kako komunicira u zabavnom resoru i načinu na koji će komunicirati u političkom”, predviđa stručnjakinja.

Ističe da bi upravo zbog svoje autentičnosti Kekin mogao imati najviše potencijala među celebrityjima u politici, piše Dnevnik.hr.

Komentari