VISOKORANGIRANI HDZ-ovci PROTIV PREDIZBORNIH KOALICIJA Svatko treba pokazati svoju snagu i na izbore izaći sam

“Hrvatski političari moraju naučiti surađivati unutar stranaka, treba zabraniti predizborne koalicije, svatko treba pokazati svoju snagu i na izbore izaći sam, pa nakon izbora dogovarati suradnju”, rekao je Domagoj Ivan Milošević koji je s Davorom Ivom Stierom za N1 televiziju komentirao kampanju HDZ-a za predstojeće parlamentarne izbore.

Što se tiče pitanja treba li premijer Andrej Plenković u samoizolaciju zbog kontakta sa zaraženim Goranom Ivaniševićem i Novakom Đokovićem na teniskom turniru u Zadru, HDZ-ovci su jednoga stajališta.

“Treba se držati onoga što struka kaže, svako drugo politiziranje nije potrebno, treba slušati struku”, rekao je Stier.

Komentirajući argumente koji su sve glasniji u javnosti da je Nacionalni stožer civilne zaštite postao politiziran i produžena ruka HDZ-a, Milošević je rekao da je 99 posto Hrvata ranije vjerovalo Stožeru te da ne vidi razloga zašto to i dale ne bi činili.



U predstojećem izazovnom vremenu nije svejedno tko će voditi Hrvatsku, smatra Stier. “Moramo birati sposobne i tu je snaga HDZ-a”, dodao je.

“Hrvatski političari moraju naučiti surađivati unutar stranaka, treba zabraniti predizborne koalicije, svatko treba pokazati svoju snagu i na izbore izaći sam, pa nakon izbora dogovarati suradnju”, rekao je Milošević za N1.

Komentari