VIDEO Škoro: Nacionalni stožer je istovremeno i promidžbeni stožer HDZ-a. Njihov slogan nije ZNA SE – nego ZA SE!

Miroslav Škoro u ime Domovinskog pokreta poslao je poruku video obraćanjem o skandaloznom kršenju svih protuepidemijskih mjera, publici bez razmaka i izbjegavanju testiranja na nedavno održanom ADRIA TOURU u Zadru.

“Cijela svjetska javnost s čuđenjem je gledala nestvarne prizore prepunog gledališta, totalnu anarhiju u koju su se savršeno uklopili predsjednik Vlade Andrej Plenković, bivša predsjednica Republike, zadarski gradonačelnik, župan, vodstvo HDZ-a, sjedeći jedni do drugih bez ikakvog sigurnosnog razmaka.

Ne samo da nisu testirani igrači koji su doputovali iz žarišta epidemije – nije se provodilo čak ni rutinsko mjerenje temperature igračima i članovima stručnih timova, osoblju, niti su se provodile osnovne mjere dezinfekcije. Ništa.“ – izjavio je Miroslav Škoro.

Škoro je pritom naglasio da kriminalni slučaj zaobilaženja svih sigurnosnih protokola na ADRIA TOURU u Zadru, “regionskom“ projektu koji je započeo u Beogradu, nije slučajan propust, kako se želi prikazati.



“Javno pozivam Plenkovića da objavi imena svojih suradnika, lobista te “regionske operacije” u Zadru i onih koji su od Stožera tražili da “iz ekonomskih razloga” odobri zaobilaženje mjera tog istog Stožera – pa će svima sve biti jasno.” – nastavio je Miroslav Škoro.

Miroslav Škoro dodao je da će posljedice debakla u Zadru biti katastrofalne za hrvatski turizam jer svjetski mediji prenose sa zaprepaštenjem da sadašnji premijer odbija samoizolaciju – zbog izborne kampanje.

“U svim takvim slučajevima uvijek je bila obavezna samoizolacija. Svaki čovjek koji brine o drugim ljudima, sam bi se izolirao. Ali, kako je iz svih ranijih slučajeva očigledno – Plenković brine samo o sebi.

Ja jedva čekam sučeljavanje s njim, jedva čekam razgovarati s njim o epidemiji – ali epidemiji korupcije kojom je zarazio Hrvatsku.“ – poručio je Miroslav Škoro.

Škoro je pozvao sve odgovorne da odmah podnesu ostavke zbog teškog ugrožavanja sigurnosti i zdravlja hrvatskih građana te poručio da Domovinski pokret zahtijeva da članovi Nacionalnog stožera bez odlaganja podnesu ostavke te da se na čelo Stožera imenuju stručne osobe koje ne sudjeluju u stranačkoj kampanji.

“Moram konstatirati da je Plenković odavno u samoizolaciji od hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i da se njegovim drugim odlaskom u samoizolaciju, ovim zbog korone, baš ništa za njega ne mijenja!

Pozivam sve birače da izađu na izbore i zaustave daljnje širenje epidemije korupcije koju šire Plenković i njegova interesna zajednica koja se lažno predstavlja kao HDZ!
Njihov slogan nije ZNA SE – nego ZA SE !

Pozivamo i Državno izborno povjerenstvo da javno odgovori odobrava li da Nacionalni stožer istovremeno bude i nacionalni promidžbeni stožer HDZ-a, koji vode nositelji izbornih lista HDZ-a?“ – zaključio je Miroslav Škoro.

Komentari