(VIDEO) Škoro: Mi nudimo nešto novo. Spreman sam podnijeti odgovornost u politici, radim ovo zato što svoje volim

Screenshot

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro obišao je Zagreb, pri čemu je dao i izjavu za medije.

“Dobrom dijelu građana oči su pune suza. Sada smo u izborima, za koje ne znamo ni koliko su ustavni. Zagazili smo u želju Andreja Plenkovića da produlji svoju vladavinu i želju Davora Bernardića da čim prije preuzme vlast kako vjeruje. Građani biraju između vlasti kojima je želja da ostanu na vlasti i nas. Nismo riješili puno toga što bi trebalo biti prioritet, a jedan je Zakon o obnovi Zagreba nakon potresa. Nama je želja da budemo na usluzi građanima”, poručio je Škoro.

Istaknuo je da traži da se čim prije definira kako obnoviti Grad Zagreb i sanirati posljedice razornog potresa.

“Mi nudimo nešto novo. U pravu ste, HDZ je izgubio dio glasova. Mislim i da je SDP izgubio neke glasove. Ove nije za mene boks nego politička utakmica gdje nudimo novu koncepciju koja ima novi, svježiji pristup”, dodao je.



“Činjenica je da se vrbuje ljude s lista Domovinskog pokreta, da im se nudi svašta, da ne znamo kako ćemo proći i da ćemo morati sjesti i razgovarati, ali mi smo ti koji nude nešto novo, a ostali zagovaraju stabilnost, stabilnost korupcije”, kazao je Škoro i najavio da će se ubrzo saznati tko to točno vrbuje ljude iz Domovinskog pokreta.

“Nisam bahat čovjek, ali čim stojim ovdje pred vama i čim sam se okružio ovakvim ljudima, spreman sam podnijeti odgovornost u politici, ja ovo radim zato što svoje volim”, poručio je.

“Nama je drago da UGP postoji, i mi sami dolazimo iz poduzetništva. Nisu se htjeli pojaviti niti Plenković niti Bernardić. Večeras je trebalo biti sučeljavanje na HRT pa su rekli da pošaljemo zamjene. Ja sam rekao neka izaberu stadion pa da raspravljamo”, komentirao predsjednik Domovinskog pokreta.

“Ako želimo dobro nama i ovoj državi, onda ćemo smanjiti broj ministarstava, što će nama 22 ministarstva!”, kazao je.

Gepostet von Miroslav Škoro am Mittwoch, 1. Juli 2020

Komentari