(VIDEO) Škoro: Jedna stranka vrbuje naše ljude i nudi im pozicije kako bi napravili ono što znamo da neće

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro posjetio je Veliku Goricu u okviru predizborne kampanje.

“Čekamo da vidimo što će biti sljedeća velika afera s kojom će nas napati, jer tako to ide kad je voda u ušima. Ide se tako daleko da se ljudima s liste nude neke pozicije kako bi napravili ono što znamo da neće. Jedna od vodećih stranaka nudi pozicije, u Splitsko-dalmatinskoj jedinici, ali ne bih ulazio u detalje, iako za to postoje dokazi. Izdržat ćemo još ovo malo vremena. Mi očekujemo najbolji mogući rezultati ovdje. Mi smo banka u koju će hrvatski građani moći uložiti svoje glasove i koje ćemo mi najbolje oploditi i iskoristiti”, poručio je Škoro.

“UGP je predložila jedno sučeljavanje u okviru onog što najviše zanima hrvatske građane, a to je gospodarstvo. Ja sam to prihvatio, to je trebalo biti danas, ali svi ti hrabri ljudi kako se smatraju, to su odbili jer to nisu njihovi kontrolirani uvjeti”, dodao je.

Postizborna koalicija



“Do jučer sam mislio da ne bih podržao Vladu u kojoj je premijer Plenković, i dalje to mislim, ali nakon sučeljavanje to mislim i za Bernardića. Nećemo podržati Vladu u kojoj je premijer jedan od ovih dvojice birokrata jer to nije dobro za državu”, kazao je čelnik Domovinskog pokreta.

Otvaranje granica prema BiH

“Imamo vrhunske epidemiologe i treba biti dosljedan. Ili zatvarmo ili ne. Ako zatvaramo, onda zatvaramo za sve ili one koji su potencijalna ugroza. Ili idemo u izolaciju ili ne. Treba biti dosljedan, a ne samo mahati papirima”, rekao je.

“Teška je situacija, ne treba lagati. Birači moraju odlučiti hoće li izabrati nepotizam, korupciju i td, ili struku i poduzetništvo. Turizam je jedna osjetljiva grana. Vratimo dite materi. Nemojmo biti licemjerni i govoriti da politiku mogu voditi samo političari. Politiku možete voditi i vi i ja, samo trebamo biti odgovorni”, dodao je.

Konferencija za medije, Velika Gorica

Konferencija za medije Domovinskog pokreta u Velikoj Gorici.

Gepostet von Domovinski pokret am Dienstag, 30. Juni 2020

Komentari