VIDEO Škoro: Fascinantna je količina straha po jedinici mjere koja se nalazi u svim našim političkim protivnicima

Domovinski pokret danas je na konferenciji za medije u Zagrebu predstavio svoju listu za šestu izbornu jedinicu koju će nositi Stjepo Bartulica.

Bartulica je zahvalio Miroslavu Škori na povjerenju te naglasio kako se prvi puta aktivirao u političkom nadmetanju, ali je uvjeren da Domovinski pokret nosi promjene koje su Hrvatskoj nužne.

„Sanjam Hrvatsku kao zemlju mogućnosti, kao zemlju u kojoj uspjeh neće ovisiti o stranačkoj iskaznici“, rekao je Bartulica. Naglasio je kako Hrvatska ne ispunjava očekivanja građana zbog političke oligarhije na vlasti koja je usmjerena na vlastite partikularne interese te kako se on zalaže za promjene, koje vjeruje da su moguće.

Zvonimir Lovrić, drugi na listi šeste izborne jedinice, istaknuo je kako vjeruje da baš Škoro može omogućiti promjene, te dodao da će nastojati ostvariti pozitivan pomak.



Bartulica i Lovrić predstavili su i ostale članove liste u šestoj izbornoj jedinici – Željka Sačića, Gorana Brebrića, Damira Markuša, Ljubicu Ivšić, Željka Vrbanusa, Ivanu Vujić Kljajić, Josipa Marića, Đurđu Perković, Tanju Polić Marković, Dominka Filipović, Miu Vlatku Čuljak i Anu Lederer.

Miroslav Škoro čestitao je svima koji se nalaze na listi Domovinskog pokreta za Hrvatski sabor

“To su ljudi na koje je Domovinski pokret i koalicija koju smo uspjeli okupiti jako ponosni”, rekao je.

Dodao je kako je koalicija okupljena oko Domovinskog pokreta na svakoj izbornoj listi okupili reprezentaciju koja bi mogla biti na diku svakome.

“Mi smo koalicijska lista koja jedina ima tri nositeljice u Hrvatskoj, koja ima ponajviše žena, dobrovoljaca, generala, policije, HOS-a i vojske, ponajviše znanstvenika i gospodarstvenika. Silno smo ponosni na to jer želimo biti ona snaga koja će napraviti nužnu promjenu koja nas očekuje i koja će se dogoditi jer je Domovinski pokret jedina brana da se Hrvatska u nijednom trenutku crveni. Nećemo dopustiti da se SDP vrati na vlast, a nećemo dopustiti ni da zemlju vode oni koji su narod prevarili u nekoliko situacija”, rekao je Miroslav Škoro.

“Fascinantna je količina straha po jedinici mjere koja se nalazi u svim našim političkim protivnicima. Nema onog tko nema nešto reći o Domovinskom pokretu, nema onog tko nema potrebu pljunuti na nas”, rekao je Škoro.

Podsjetio je kako članove Domovinskog pokreta nazivaju svakakvim imenima.

“Evo naprimjer mene. Ja sam u isto vrijeme pobjegulja i ustaša i crnokošuljaš i udbaš i tamburaš i pjevač i eksperiment. Sve sam ja to. Za sve nas optužuju za svaku sitnicu. Domovinski pokret drugačije razmišlja i ima drugačije demokratske procese. Naši su političari toliko loši da na autobusnom kolodvoru ćemo naći nekog boljeg”, rekao je Škoro.

Na listi u VI izbornoj jedinici nalaze se sljedeći kandidati: 

  1. Stephen Nikola Bartulica
  2. Zvonimir Lovrić
  3. Željko Sačić
  4. Goran Brebrić
  5. Damir Markuš
  6. Ljubica Ivšić
  7. Željko Vrbanus
  8. Ivana Vujić Kljajić
  9. Josip Marić
  10. Đurđa Perković
  11. Tanja Polić Marković
  12. Dominko Filipović
  13. Mia Vlatka Čuljak
  14. Ana Lederer

 

Komentari