Tomislav Jonjić: Apsolutno je isključena moja potpora Partiji i njezinim koalicijama, zvale se one Restart, Rikverc ili nekako drugačije

Tomislav Jonjić / Facebook

Tomislav Jonjić treći je na listi Domovinskog pokreta u I. izbornoj jedinici, a komentirao je što misli o suradnji s SDP-om i Restart koalicijom nakon izbora.

“APSOLUTNO PROTIV IKAKVE POTPORE SDP-u!

S obzirom na dvadesetak upita odnosno izraza čuđenja koje sam dobio mailom ili sms-om, kako bih i sebi i drugima uštedio trud i vrijeme, želim kazati dvije stvari. Prvo, s obzirom na to da se u I. izbornoj jedinici nalazim na trećemu mjestu na listi Domovinskog pokreta i partnera, ne mislim da imam osobite izglede za izbor, tim više što su mi i preferencijske mogućnosti ograničene, budući da je na prvome mjestu dr. Zlatko Hasanbegović, predsjednik moje stranke, Bloka za Hrvatsku.

Drugo, bio sam, jesam, bio bih i bit ću APSOLUTNO protiv političke suradnje s onima koji se afirmativno odnose prema jugoslavenstvu, Jugoslaviji i komunizmu. Iz toga nužno slijedi da je, u slučaju mog izbora u Sabor, APSOLUTNO ISKLJUČENA moja potpora Partiji i njezinim koalicijama, zvale se one Restart, Rikverc ili nekako drugačije. Točka. Daljnja rasprava o tome je suvišna”, istaknuo je Jonjić.



Komentari