Obuljen Koržinek: Najvažnije je da se Sabor što prije konstituira

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

HDZ-ova kandidatkinja u 1. izbornoj jedinici Nina Obuljen Koržinek zadovoljna je izlaznim anketama te je poručila kako je najvažnije da se Sabor što prije konstituira i dobije stabilna većina koja će voditi Hrvatsku u idućem izazovnom razdoblju.

“Za nas je najvažnije da se Sabor što prije konstituira i dobije stabilna većina koja će voditi Hrvatsku u idućem izazovnom razdoblju”, rekla je Obuljen Koržinek novinarima u HDZ-ovu izbornom stožeru u Arheološkom muzeju. Istaknula je i da su u HDZ-u zadovoljni izlaznim anketama jer pokazuju da su građani prepoznali sve ono što su radili zadnje četiri godine i daju povjerenje stranci i za razdoblje koje je pred njima.

U idućim danima razgovori o sastavljanju nove vlade

Najavila je i kako će se u idućim danima početi voditi razgovori o sastavljanju nove vlade.

Zadovoljstvo izlaznim anketama izrazio je i nositelj HDZ-ove liste u 4. izbornoj jedinici Ivan Anušić kratko poručivši kako su hrvatski građani prepoznali što je HDZ-ova vlada radila u protekle četiri godine te to su i to kapitalizirali kroz izbore.



Zahvalio je i biračima u njegovoj izbornoj jedinici koji su izašli na izbore poručivši kako će ispuniti sve što su im obećali.

Komentari