NOVO POJAČANJE MOSTA Pridružila im se gradonačelnica Iloka

Foto: Marko Mrkonjic / CROPIX

Na predstojećim izborima Marina Budimir bit će nezavisni kandidat na listi Mosta. Iz stranke su priopćili kako je Budimir ukinula prirez građanima Iloka, a udvostručila je naknadu za novorođenčad. Živjela je s obitelji u Austriji da bi se 2013. vratila u Hrvatsku gdje je radila kao liječnica obiteljske medicine, a 2017. postala je nezavisna gradonačelnica grada Iloka.

“Sama činjenica da su našu državu napustili brojni građani govori u prilog tome da im je dosta, da je njihovo strpljenje na kraju i da su zapravo izgubili nadu da će naša država nakon gotovo 30 godina promijeniti svoju politiku i omogućiti Hrvatskoj da bude onakva kakvu smo je svi željeli 91. godine”, poručila je Budimir.

“Kao i mnogi drugi nezavisni kandidati koji su odlučili uključiti se u politiku i svojim doprinosom učiniti našu politiku boljom. Građani Hrvatske su jedan hrabar, pošten i vrijedan narod koji bez obzira na nacionalnu, vjersku ili nekakvu drugu pripadnost žele od svoje države samo nekoliko stvari; žele živjeti u uređenoj i dobro organiziranoj državi, žele se obrazovati i profesionalno ostvariti u svojoj domovini.

Žele svojim radom zadovoljiti svoje potrebe i potrebe svoje obitelji, te doprinijeti društvu u kojem žive. Žele biti jednaki pred zakonom, žele imati zdravstvo koje će štititi njihovo zdravlja, žele državu koja će ih štititi kada se nađu u teškim životnim okolnostima.



No, naša je politika opterećena korupcijom, aferama, sposobna je gospodarstvo dovesti na rub egzistencije kao i sve naše poduzetnike, a veliki državni aparat je teško održavati. Na izborima 5. srpnja imate mogućnost dati glas ljudima koji nisu potkupljivi i koji imaju volju raditi za bolju Hrvatsku“, navela je Marina Budimir.

Komentari